unizo lubbeek Links Saartje Buvé, midden Elke Tielemans, rechts Annie Dejonghe

Wissel van de wacht bij Unizo Lubbeek: Voorzitter Annie Dejonghe geeft de fakkel door aan Saartje Buvé

Bij ondernemersvereniging Unizo in Lubbeek is het tijd voor een wissel van de wacht. Voorzitter Annie Dejonghe geeft haar voorzitterschap door aan Saartje Buvé. De bestuursleden van Unizo Lubbeek willen Annie Dejonghe bedanken voor het werk dat ze de afgelopen jaren geleverd heeft als voorzitter. Mede dankzij haar is Unizo Lubbeek op de kaart gezet.

Annie Dejonghe is van in het prille begin betrokken bij Unizo Lubbeek. Eerst als penningmeester en daarna als voorzitter. “We hebben Unizo Lubbeek uit het niets uit de grond gestampt, 8 jaar geleden.” Waarom? “Er werd op dat moment niet zo heel veel georganiseerd voor ondernemers in Lubbeek. Samen met een groepje enthousiaste bestuurders hebben we Unizo Lubbeek op de kaart gezet”, aldus Dejonghe.

Naast haar voorzitterschap bij Unizo, is Dejonghe ook bestuurder en mede-oprichter van het  innovatief technologisch bedrijf Altreonic-Kurt.energy. Eind augustus geeft ze na een succesvolle periode van 6 jaar de fakkel door aan Saartje Buvé. Als ervaren onderneemster en actief lid van Unizo Lubbeek, zal Saartje Buvé vanaf 1 september haar rol als voorzitter op zich nemen.

Tijdens de coronaperiode richtte Buvé haar bedrijf Freelance Office op, geïnspireerd door haar vader en gemotiveerd om meer tijd met haar twee dochtertjes door te brengen. Na een succesvolle carrière bij Kellogg’s en Iglo en Officenter, zag ze de behoefte aan extra administratieve ondersteuning bij ondernemers. Zo ontstond Freelance Office, dat zelfstandigen, kmo’s en grote bedrijven in België helpt met onder andere op maat gemaakte administratieve diensten, vanaf één uur per week, zowel permanent als tijdelijk (bv. als overbrugging als er iemand vertrekt/burn out).

Saartje Buvé was de afgelopen drie jaar bestuurder bij Unizo Lubbeek. Daarnaast was ze de afgelopen twee jaar ook actief bij BNI, waarvan 1 jaar als chapter directeur. Ze is een fervente netwerker. Met haar bedrijf Freelance Office, gekenmerkt door de slogan “Sterk in ondersteuning”, brengt ze waardevolle expertise in het netwerk van Unizo Lubbeek. “Ik kijk er naar uit om die ondersteuning ook in te kunnen zetten binnen het netwerk van Unizo Lubbeek in mijn nieuwe rol als voorzitter”, vertelt Saartje.