Nieuws Vlaams Brabant Yess! lanceert nieuwe winkelformule in Aarschot

Yess! lanceert nieuwe winkelformule in Aarschot

Yess! lanceert nieuwe winkelformule in Aarschot

coeman-bartDe nieuwe formule Yess! krijgt vanaf 17 november een winkel in Aarschot. Het geesteskind van Bart Coeman, die eerder vrijetijdsketen Fun uitbouwde, bestaat uit een groot aanbod van fast moving consumergoods.

Met de nieuwe winkelformule werd in maart van dit jaar van start gegaan in Roeselare. Yess! situeert zich in de assortimenten fashionaccessoires, personal care, tuindecoratie, party, tafeldecoratie, huishoudelijk textiel, schoonmaakgerief, huishoud, koken, bakken, hobby voor kind en volwassenen, opbergen, gordijnen, wanddecoratie, inpakken, gifts, electronics, batterijen en snoep.

Naast het permanente aanbod worden per seizoen andere artikelen aangeboden zoals tuinmeubelen tijdens het voorjaar en de zomer en kerstartikelen in het najaar. De tweede vestiging van Yess! opent op donderdag 17 november de deuren aan de Herseltsesteenweg in Aarschot, naast de supermarkt van Albert Heijn.

Met 12.500 referenties, waarvan zowat een kwart minder dan 1 euro kost, heeft Yess! voor een unieke positionering in het Vlaamse retaillandschap gekozen, die de consument duidelijk aanspreekt. Volgens Bart Coeman is dat niet zo verwonderlijk, want die consument wordt dag na dag geconfronteerd met grote onzekerheden.

Zo stelt iedereen zich vragen bij het mogelijk verdwijnen van zijn of haar job, nu fenomenen als artificiële intelligentie, robotisering, zelfrijdende auto’s en 3D-printing zich steeds nadrukkelijker doorzetten. “Dat zorgt ervoor dat consumenten steeds vaker op zoek gaan naar de goedkoopste alternatieven, ook in de non-foodsector. Bij ons vinden ze hun gading”, zegt Coeman.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Leuven, Rotselaar
Leuven

Starter van de week: MAE. concept

ROTSELAAR/LEUVEN - Lena Onkelinx (27) startte vorig najaar een online conceptstore op, MAE. concept. MAE. concept is onze starter van… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.