Nieuws Vlaams-Brabant Zaakvoerder autogarage vermist

Zaakvoerder autogarage vermist

Wie heeft Stephane sinds maandagavond nog gezien en/of gehoord?

Zaakvoerder autogarage vermist

STEENOKKERZEEL – Het parket van van het gerechtelijk arrondissement Halle-Vilvoorde vraagt de bevolking uit te kijken naar Stephane Caliber (51), zaakvoerder van de Mitsubishi-garage in Perk (Steenokkerzeel).  Van Caliber ontbreekt sinds maandagavond elk spoor. 

Stephane Caliber (51) verliet maandagavond omstreeks 21.08 uur  zijn zaak aan de Vilvoordsesteenweg in Perk. Hij is er die avond met de fiets vertrokken en sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Stephane is 1m80 lang en is normaal gebouwd. Hij heeft een ovaal gezicht en een kalende kruin met rondom kort donker haar. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een lichtgrijze jeans, een donkere fleece pull met logo Caliber op, een zwarte body warmer zonder mouwen en donkere sportschoenen van het merk “New Balance”.

Stephane heeft de garage verlaten op een zwarte damesfiets met een recht stuur van het merk “Krigori”.

Iedereen die Stephane nog gehoord en/of gezien heeft sinds maandagavond 21.08 uur wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op opsporingen@police.belgium.eu of via het gratis nummer 0800 30 30 0.

Dit bericht wordt verspreid op vraag van het parket van het arrondissement Halle-Vilvoorde.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

7 falingen

ZAVENTEM/MEISE/STROMBEEK-BEVER/ZEMST - De Nederlandstalige ondernemingsrechtbank van Brussel heeft het faillissement geopend van 7 bedrijven.  Lees meer