Nieuws Vlaams-Brabant Zaakvoerder Mitsubishi-garage overleden

Zaakvoerder Mitsubishi-garage overleden

Zaakvoerder Mitsubishi-garage overleden

STEENOKKERZEEL – Stephane Calibert, de 51-jarige zaakvoerder van de Mitsubishi-garage langs de Vilvoordsesteenweg in Perk (Steenokkerzeel), is overleden. Het droevige nieuws is bevestigd door de korpsleiding van de lokale politiezone KaStZe. 

Calibert was sinds maandagavond 21.08 uur niet meer gezien en/of gehoord. De man was met de fiets vertrokken vanuit zijn autogarage maar liet daarna niets meer van zich horen.

Omdat het om een onrustwekkende verdwijning ging, besliste het parket van het gerechtelijk arrondissement Halle-Vilvoorde dinsdagochtend een opsporingsbericht de wereld in te sturen. In de loop van dinsdag is het overlijden van de man bevestigd.

De redactie wenst de familie en vrienden van Stephane alle sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Reageer op dit bericht

Reacties

. 2022-01-19 07:15:07

Wij wensen de familie Caliber veel sterkte. Stephane was een jeugdvriend en we gaan hem zeker missen, topgast !!! Ilse & Peter

. 2022-01-18 18:16:13

Innige deelneming aan de hele famillie Caliber. Stephane was een topkerel. Vanwege Ströker bart

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.