Nieuws Vlaams-Brabant Zaakvoerster communicatie-en eventbureau schreef kerstmusical tijdens lockdown

Zaakvoerster communicatie-en eventbureau schreef kerstmusical tijdens lockdown

De Coca-Cola truck passeerde enkele jaren geleden tijdens de kerstperiode in Aarschot. Credit: Flash Communication.

Zaakvoerster communicatie-en eventbureau schreef kerstmusical tijdens lockdown

AARSCHOT – Lily Schrijvers, zaakvoerster van het Aarschotse communicatie-en eventbureau Flash Communication, heeft haar lege agenda tijdens de coronaperiode onder andere gevuld met het schrijven van een kerstmusical. Eind dit jaar wordt het stuk opgevoerd in het Arkana-theater in Aarschot. 

Als zaakvoerder van communicatie- en evenementenbureau Flash Communication zette corona het professionele leven van Lily Schrijvers on hold. “Nadat ik uitgeklust was en alles 10 keer afgestoft had, ben ik begonnen aan het verhaal van de musical “Kerstman Harry en de elfen redden Kerstmis“, zegt Lily.

Sinds 2016 werd het kerstgebeuren in Aarschot mee inhoud en vorm gegeven voor de creativiteit van Liliy en haar familie. “Dat jaar nam de kerstman voor het eerst z’n intrek in het pand van Haute Couture Harry, waar hij trouwens z’n voornaam aan dankt. De eerste editie in het leegstaande- en luisterrijke pand bracht meer dan 8.000 mensen op de been”, zegt Lily.

Geladen met bakken mooie verhalen en herinneringen huisde Harry en z’n gevolg het jaar daarop in het leegstaande Esprit-pand en spotten ze onder de 11.000 aanwezigen meermaals bezoekers uit het buitenland.  Ambitieuze Harry maakte in 2018 een heuse kerstbeleving van de ruwbouw van de locatie waar nu de Met gevestigd is. Met meer dan 21.000 bezoekers en de passage van de Coca-Cola kersttruck (foto) bevestigde Harry z’n plaats in het Aarschotse wintergebeuren. In 2019 verhuisde Harry opnieuw naar een leegstaand pand.  In de Oude Stadswerkhuizen richtte hij niet alleen z’n huis in, maar bracht hij voor het eerst het Noorderlicht en een exclusieve Coca-Cola tentoonstelling mee. 16.500 personen woonden de feestelijkheden bij.

En toen was er corona, waardoor de kerstman voor de allereerste keer vanuit zijn huis een ganse dag  live gestreamde programma’s opleukte. Eind dit jaar is hij opnieuw in levende lijve te zien in Aarschot met een musical. Hieraan werken onder andere componist en muziekleraar Wilfried Lemmens en 26 elfen van kinderkoor Scaletta mee. Het stuk wordt opgevoerd van 22 tot 29 december in het Arkana-theater langs de Albertlaan 34 in Aarschot (voormalige kringwinkel). Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Heel wat handen maken dit project mogelijk, maar voor de financiering kan Lily Schrijvers rekenen op de steun van Group Pashuysen, Hyundai en enkele anderen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.