1b De Carrefour Market in Aarschot-Ourodenberg.

Frédéric en Simon nemen 4de Carrefour in portefeuille

AARSCHOT/TREMELO/TIELT-WINGE - Frédéric Prévot en Simon Moerenhout, zaakvoerders van de Carrefour-supermarkten in Tielt-Winge, Baal en Tremelo, hebben een vierde winkel in portefeuille genomen. Sinds deze week baten de twee mannen ook de Carrefour Market uit in Aarschot-Ourodenberg. 

"Morgen starten we in Aarschot -Ourodenberg met een volgende uitdaging." Onderaan het zinnetje stond een afbeelding van de Carrefour Market in Ourodenberg. Met deze boodschap kondigden Frédéric Prévot en Simon Moerenhout de uitbating aan van een vierde Carrefour Market-winkel in de regio Tielt-Winge-Tremelo-Aarschot.

Verfraaiingswerken 

"Zonder op de details in te gaan zijn er in de winkel wel wat punten vatbaar voor verbetering", vertelt Frédéric over de winkel in Ourodenberg. Om het winkelcomfort en de sfeer te verbeteren zijn er werken gepland in juni 2022. "De zaak zal opgewaardeerd worden volgens het V4-concept van Carrefour. Concreet zal er gewerkt worden aan de indeling, het aanbod en de look & feel. Tijdens de werken zal de zaak in ieder geopend blijven", luidt het nog.

Heel wat troeven 

Prévot ziet heel wat troeven. "Er is heel wat passage van lokaal en doorgaand verkeer. Het is bijvoorbeeld de bedoeling dat we bewoners van de Liersesteenweg en omgeving en werknemers op het vlakbij gelegen industrieterrein Nieuwland warm maken voor de vernieuwde Carrefour Market. Aan parkeerplaatsen is er alvast geen gebrek. Aan de andere zaken die momenteel ontbreken om er een succes van te maken, wordt gewerkt", zegt Prévot nog. Er volgen ook investeringen rond duurzaamheid.

Extra personeel gezocht 

Carrefour Market Aarschot-Ourodenberg zoekt nog 2 tot 3 extra vaste medewerkers. Er wordt ook uitgekeken naar enkele jobstudenten en flexijobbers. In de toekomst sluiten de zaakvoerders extra overnames niet uit. "De ambitie is er maar we zullen pas handelen als er zich opportuniteiten voordoen", besluit Frédéric.