Nieuws Vlaams Brabant Zaventem verwelkomt twee nieuwe lowcostmaatschappijen

Zaventem verwelkomt twee nieuwe lowcostmaatschappijen

Zaventem verwelkomt twee nieuwe lowcostmaatschappijen

De luchthaven in Zaventem verwelkomt twee nieuwe lowcostluchtvaartmaatschappijen. Dat blijkt uit de dienstregeling voor de zomer van uitbater Brussels Airport. WOW Air zal dagelijks vliegen op Reykjavik, hoofdstad van IJsland, en Cobalt Air twee keer per week naar Larnaca, de populaire badplaats op het eiland Cyprus.

De IJslandse en de Cypriotische luchtvaartmaatschappij vervoegen andere budgetvliegers op Zaventem zoals Ryanair, Vueling en EasyJet.

Nog uit de nieuwe zomerdienstregeling van Brussels Airport, die loopt tot oktober, blijkt dat het netwerk van de luchthaven wordt uitgebreid met in totaal tien nieuwe bestemmingen.

Brussels Airlines heeft nieuwe vluchten op Mumbai (India), Comiso (Italië) en Yerevan (Armenië). De nieuwe bestemmingen van TUI fly zijn Araxos (Griekenland), Braç (Kroatië) en Volos (Griekenland). Eurowings vliegt tijdens de zomerregeling meerdere keren per week naar Salzburg (Oostenrijk). Air Arabia heeft als nieuwe bestemming Fez (Marokko). Blue Air vliegt naar Constanta in Roemenië en Sun Express naar Ankara in Turkije.

Er worden ook vluchten hervat. Delta Air Lines zal de dagelijkse vlucht naar Atlanta in de Verenigde Staten hervatten. Zowel Thomas Cook Airlines als TUI fly vliegen opnieuw naar Enfidha in Tunesië.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.