Nieuws Vlaams-Brabant Zussen openen zevende winkel in studentenstad

Zussen openen zevende winkel in studentenstad

Zussen openen zevende winkel in studentenstad

LEUVEN – Aan de Mechelsestraat in Leuven heeft dinsdag het zevende filiaal van modelabel Les Soeurs de deuren geopend. 

Naast winkelpunten in Hasselt, Maastricht, Antwerpen, Gent, Knokke en Schilde openen de drie zussen (Clio, Kay en Julie) achter het Belgische modelabel Les Soeurs* dinsdag hun zevende flagshipstore in  Leuven. Aan de Mechelsestraat 18 is het nieuwe modewalhalla gevestigd.

Het aanbod van Les Soeurs is een verzameling van zelf ontworpen juwelen, accessoires, kleding- en interieurstukken die de zussen zorgvuldig laten produceren 100% op basis van hun persoonlijke smaak. Hun concept stores, die modebewuste vrouwen aantrekt omwille van de uitgekiende alsook betaalbare selectie aan must have kledij, zijn dan ook een weerspiegeling van hun eigen kleerkast en interieur.

Het gebrek aan uitvalsbasis in het Brabantse, het jeugdige karakter van studentenstad Leuven en de sfeer en bourgondische gezelligheid van de Mechelsestraat leidden de zusjes Hendrickx naar Leuven.

Wat begon als een herkenbare en uit de hand gelopen hobby van drie tienermeisjes, vertaalt zich vandaag in een beloftevol retailconcept dat de drie steeds een stapje dichter brengt bij het verwezenlijken van hun droom; de Benelux-markt verrijken met hun eigen Les Soeurs label en tien Les Soeurs stores onder eigen beheer.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.