Accountancykantoor FRWRD springt voor het eerst over de provinciegrens

BREDENE - Het West-Vlaamse accountancy- en adviesbureau FRWRD kondigt met trots de opening aan van haar nieuwste vestiging in Maldegem. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in de voortdurende groei en uitbreiding van FRWRD. Naast de kantoren in Bredene, Zedelgem en Torhout is dit ondertussen de vierde vestiging en de eerste in Oost-Vlaanderen.

De uitbreiding naar Maldegem is het resultaat van een samenwerking tussen FRWRD en kantoor Bofisy Storm. De deal kwam tot stand met de deskundige begeleiding van Martijn Coucke van het Kortrijkse O.B.A. (Overname, Bemiddeling en Advies).

Het past volledig in de missie van FRWRD om ondernemingen in beweging te zetten. De nieuwe locatie is klaar om lokaal ondernemerschap te ondersteunen en te inspireren. Lokale ondernemers, kmo's en familiebedrijven kunnen rekenen op de deskundigheid van FRWRD om hun groei verder te stimuleren.

"Wij zijn verheugd om onze deuren te openen in Maldegem en zo ons commitment aan vooruitgang effectief kracht bij te zetten," verklaart Stijn Puype, medeoprichter van FRWRD. "Ons team van gedreven experts deelt ook hier dezelfde passie voor accountancy. We zijn vastberaden in onze ambitie om de ondernemersgemeenschap in Maldegem en bredere regio te begeleiden."