Nieuws West-Vlaanderen Acta lijft West-Vlaamse concullega Kinote in

Acta lijft West-Vlaamse concullega Kinote in

Acta lijft West-Vlaamse concullega Kinote in

KORTRIJK – Maarten Azou maakt zijn consultancybedrijf Acta sterker. Dat doet hij via een overname van de Roeselaarse sectorgenoot Kinote. Kinote – dat pitch en presentatietrainingen voor zijn rekening neemt – werd opgericht door Nasilevitch Glorieux. Acta verzorgt bedrijfslopleidingen op maat van de klant. 

 

 

 

Maarten Azou, oprichter van Acta Management, en Nasilevitch Glorieux kwamen in contact via gemeenschappelijke klanten. Al snel werd het hen duidelijk dat ze samen meer konden bereiken. De activiteiten van Kinote worden ondergebracht en verankerd bij Acta in Kortrijk.

Acta is gespecialiseerd in het opleiden en trainen van werknemers, en doet dat voor niet de minste bedrijven. De referentielijst oogt in elk geval indrukwekkend met onder meer grote namen als Agristo, Woodstoxx, Ardo, D’arta, Aqualex, Savaco, Callens, Suprabazar, Verhelst, Balta, Konvert Interim, Alheembouw, Beeuwsaert, Libeert of Brouwerij St. Bernardus

Jaarlijks worden in West-Vlaanderen alleen al om en bij de 4.000 mensen getraind en bijgespijkerd voor de job. De actieradius en het toepassingsgebied zijn zeer ruim: van people management over sales, communicatie en time management tot coaching. Door samen te werken met Kinote, hoopt Acta op een grote meerwaarde in de markt. Rond deze tijd heeft Acta ook zijn ‘look & feel’ aangepast, met dank aan het bijzonder creatieve en alom geprezen Roeselaarse marketing- en communicatiebureau Maister van Bram Couvreur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.