Angelique en Barbara organiseren voor de tweede maal een ‘women only’ conferentie in Oostende

OOSTENDE - De West-Vlaamse dames Angelique Foré en Barbara De Beir, de stichters van het vrouwennetwerk Generation WOW, organiseren in het Kursaal van Oostende een conferentie 'women only'. Het eendagsevent krijgt het thema Create and elevate for women in business mee.

De unieke businessconferentie voor vrouwen is terug. Na ‘Empower your Network’ in 2022 is het nu tijd voor 'Create & Elevate'. Op ​ 12 juni 2023 landen ze opnieuw in het Kursaal van Oostende voor de 2e editie van hun succesvolle conferentie waar opnieuw nationale en internationale talenten het woord zullen nemen.

‘Create & Elevate’ wil een antwoord bieden op de vraag hoe dames met ondernemersbloed de extra mile kunnen afleggen. De hoofdact dit jaar is hét toonvoorbeeld van Create & Elevate. Op maandag 12 juni 2023 komt immers niemand minder dan Bobbi Brown, de wereldberoemde visagiste, beauty gigant, auteur en serie-ondernemer, naar Oostende om te inspireren met haar verhaal.

Vorig jaar organiseerde Generation WOW de allereerste Business Conference for Women in België. Dat hier nood was aan een vernieuwend concept en verfrissend event, is bewezen door het succes van deze eerste editie. Maar liefst 900 vrouwen zakten toen af naar Oostende om zich, onder het thema 'Empower your Network' te laten inspireren door verschillende experten.

Iedereen is creatief en uniek

We willen dat iedere vrouw beseft dat ze intrinsiek creatief is", zeggen de West-Vlaamse organisatoren Barbara De Beir en Angelique Foré, founders van Generation WOW. "We creëren niet alleen een business of carrière, maar zoeken ook dagelijks creatieve oplossingen voor wat er op ons pad komt. Het gaat voor ons over vernieuwen, iets in beweging brengen, iets proberen dat je nog niet gedaan hebt, anders denken. Creatie vraagt durf en vergt vertrouwen. To elevate is iets naar een hoger niveau tillen. Zowel in je job als je in je persoonlijke leven. We zijn als vrouw altijd bezig. Met welke volgende stappen we gaan zetten, met een probleem op te lossen, plannen te smeden of terug te kijken. Dat vraagt veerkracht en de juiste mindset.”