Nieuws West-Vlaanderen Apotheker-ondernemer-zanger Nikolaas Debusschere (PharmaNutrics) opent filiaal in de VS

Apotheker-ondernemer-zanger Nikolaas Debusschere (PharmaNutrics) opent filiaal in de VS

Apotheker-ondernemer-zanger Nikolaas Debusschere (PharmaNutrics) opent filiaal in de VS

DEERLIJK – PharmaNutrics uit Deerlijk zet zijn gestage groei verder. De specialist in voedingssupplementen richt zich nu ook rechtstreeks tot de Amerikaanse markt vanuit een nieuw filiaal in Woodstock, Illinois. Dit is een uniek succesverhaal van de Zuid-West-Vlaamse apotheker-ondernemer Nikolaas Debusschere, ook bekend als zanger-frontman van Dogwalker.

PharmaNutrics begon in een lokale apotheek in Deerlijk waar medeoprichter en apotheker Nikolaas Debusschere en partners werden geïnspireerd om hun eigen lijn voedingssupplementen te creëren. Ze wisten dat ze het verschil konden maken door ingrediënten met het  hoogste potentieel en concentraties in te kopen en innovatieve nieuwe formules te ontwikkelen die hun klanten een sterk, rustgevend en gezond gevoel geven.

Tegenwoordig wordt PharmaNutrics geleid door een internationaal team van apothekers, artsen en ondernemers in de gezondheidszorg die toegewijd zijn aan het ontwikkelen van veilige, heilzame voedingsstoffen en gezondheidsrichtlijnen voor klanten over de hele wereld. En hoewel Nikolaas dagdagelijks er naar streeft om supplementen te creëren en te verbeteren, is hij nog steeds actief in het begeleiden van patiënten en PharmaNutrics-apotheken overal in België.

Nikolaas Debusschere is inmiddels al ruim 20 jaar apotheker-ondernemer. Hij lanceerde het merk PharmaNutrics in België in 2014 en brengt nu PharmaNutrics naar de VS. “Ik krijg energie van mijn werk met medische en apotheekpartners over de hele wereld – samen bedenken en creëren we unieke formules voor de uiteenlopende gezondheidsbehoeften van onze klanten”, aldus Debusschere. “Eén van mijn favoriete onderdelen van mijn werk is rechtstreeks contact maken met klanten die houden van de manier waarop onze producten hen helpen.”

Kick-off met succesproducten

PharmaNutrics USA maakt rond deze tijd zijn officiële intrede op de Amerikaanse markt met vijf van PharmaNutrics meest succesvolle producten, waaronder Serotomix Plus, Glucan Plus en Gaba 600. Het team in de VS wordt gerund door Paul Vosters (CEO) en Ine Ravelingien (directeur product management en innovatie). Met de komst van PharmaNutrics USA kwam meteen ook een nieuwe branding en huisstijl die ook door PharmaNutrics België in Deerlijk grotendeels zal worden geadopteerd. De komende maanden krijgt de nieuwe aanpak verder gestalte.

De West-Vlaamse apothekeres Ine Ravelingien  zal het Amerikaanse filiaal leiden. Ze woont al zestien jaar in Texas. “Ik sta te popelen om het team te leiden dat onze voedingssupplementen naar de Amerikaanse consument brengt”, zegt ze. “Ik ben er sterk van overtuigd dat het leven dat je wilt een balans vereist: werk, gezin, relaties en mentale en fysieke gezondheid. Ik werk graag met PharmaNutrics vanwege de waarde die onze supplementen bieden aan klanten die op zoek zijn naar deze balans. Ik studeer momenteel om gecertificeerd gezondheids- en levenscoach te worden, zodat ik mijn klanten verder kan helpen hun gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken.”

Gedreven team

Het team van PharmaNutrics bestaat uit gedreven ‘believers’ die nu ook hun vleugels over de Atlantische Oceaan spreiden. Het doel en de ambitie van PharmaNutrics is en blijft om een gevestigde waarde te zijn op de markt van voedingssupplementen en meerwaarde te bieden aan haar klanten. “Zowel apothekers, artsen als therapeuten geloven in onze kwalitatieve voedingssupplementen en bevelen ze aan bij patiënt of consument”, besluit Nikolaas Debusschere. “Onze groei in de VS sluit perfect aan bij deze ambitie.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.