Ardeca management

Ardeca gooit olie op Ieperse rally vuur

IEPER - Sport is voor een bedrijf vaak een ideale opstap om aan naambekendheid en marketing te doen. Tot die conclusie kwam ook Ardeca, notoir specialist in allerlei smeermiddelen. Ardeca uit Vichte besloot om een uniek partnership aan te gaan met de organisatoren van de Rally van Ieper.   

"Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in smeermiddelen voor automotieve, landbouw, –en industriële toepassingen", aldus Arne Vandecasteele. "We zijn trots op onze afzet naar een 75-tal landen wereldwijd, waarbij de automotive markt het belangrijkste deel uitmaakt. Onze producten beschikken over de laatste smeertechnologieën –en vereisten waardoor we beschikken over officiële goedkeuringen van autoconstructeurs zoals Mercedes-Benz, BMW, Opel, Volkswagen, Volvo, en anderen. Dit stelt ons in staat om zowel onafhankelijke garages en bedrijven alsook officiële concessiehouders en overheidsinstanties te beleveren met onze producten."

Vorig jaar vierde Ardeca zijn 30-jarig bestaan. "Dit jaar worden we de trotse lubricant partner van de Ypres Rally", aldus Vandecasteele. "Hierdoor blijven we op koers om onze klanten voorts te overtuigen van onze kwaliteiten als oliespecialist. Het unieke partnership met Ypres Rally biedt ons mogelijkheden om klanten uit te nodigen uit binnen –en buitenland. Daarnaast blijft naambekendheid hierin een belangrijke rol spelen. We zullen zichtbaar zijn op de achterzijde van alle wagens. Er wordt een fully branded security wagen voorzien en als kers op de taart ondersteunen we een “Ardeca area” op het parcours die toegankelijk is voor iedereen."