Signpost_kantoren Kortrijk

Arne Vandendriessche blijft mateloos ambitieus met Signpost

KORTRIJK - Signpost wil niet inbreiden (zoals De Tijd verkeerdelijk schreef) maar wel degelijk uitbreiden. Dat bevestigt Arne Vandendriessche, CEO en stichter van Signpost, het bedrijf dat aan het onderwijs de meest directe weg toont naar digitalisering.

Signpost levert digitaal lesmateriaal en glasvezel internet connecties (in samenwerking met Proximus) aan de onderwijswereld, en heeft daarnaast ook een eigen software en een eigen hardware divisie (laptops). Deze laatste divisie zou volgens de krant De Tijd te koop staan.

“De Tijd heeft me zelfs nooit gecontacteerd of om een reactie gevraagd”, reageert Arne Vandendriessche. “We hebben ook met ons hardwarebedrijf net de ambitie om te blijven groeien, ook door overnames. In de komende twintig maanden moeten in principe een vijftal aankopen volgen in Spanje, Frankrijk en Nederland. We hebben EY onder de arm genomen om de markt te scannen voor een extra-partner met een Europees netwerk. Met de bedoeling om nog sneller te schalen en groeien.”

Het hoog aangeschreven Signpost mag zich als toeleverancier van digitale toepassingen aan de onderwijssector, marktleider noemen met circa 65 procent. Belgische universiteiten, scholen en hogescholen, aan beide kanten van de taalgrens, zijn kind aan huis bij het nog jonge maar bijzonder snel groeiende dienstenbedrijf.