Nieuws West-Vlaanderen Barias is Roeselaarse Bedrijf van het Jaar

Barias is Roeselaarse Bedrijf van het Jaar

Barias is Roeselaarse Bedrijf van het Jaar

ROESELARE – Barias, dat voedingswaren verpakt voor producenten, kreeg de titel ‘Bedrijf van het Jaar‘ toegewezen tijdens de Roeselare Awards. Tijdens een spetterende show in de Expohallen won Barias het van vier andere Roeselaarse ondernemingen (House of HR, De Wasbeer, Dejonckheere en Best of Travel) met een sterk verhaal. “Die erkenning van uit de eigen stad doet ongelooflijk veel deugd”, zegt CEO Chris Mullie, die ook in de finale zat voor Persoonlijkheid van het Jaar.

In de Vallei van de Voeding vond Barias vruchtbare grond. Het bedrijf groeit en exporteert zelfs tot over de grote oceaan. De ondernemingszin, passie en mooie resultaten leverden een nominatie voor Bedrijf van het Jaar op bij de Roeselare Awards. Die nominatie wist Barias tijdens de awardshow ook te verzilveren.

Voor landbouwerszoon en CEO Chris Mullie (rechts onderaan op de foto) is het opnieuw een mooie erkenning, na de prijs van Nationale KMO van het Jaar (UNIZO) in 2021. “Het is een erkenning voor het harde werk van de voorbije jaren”, aldus Mullie in een reactie. “Niet alleen voor mezelf, maar voor het volledige Barias-team. Elk van onze medewerkers maakte dit mee mogelijk. Barias zit alvast niet stil. Ook voor de komende jaren heeft het bedrijf grote ambities.”

In naam van de consument

Barias is specialist in het verpakken van producten voor de voedingsindustrie. Het bedrijf werd opgericht door Chris Mullie. Barias draait met meer dan 150 medewerkers jaarlijks een omzet van 10 miljoen euro.

Vanuit Roeselare past de dienstverlener zijn machinepark telkens aan de specifieke noden en wensen van de klant aan. Bovenop een breed scala aan verpakkingsmogelijkheden biedt Barias stockage en creëert het meerwaarde met zijn administratieve en logistieke ondersteuning om voedingsproducten consumentenproof te maken.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.