Bariseau Mottrie neemt tweede Nissan-vestiging over in West-Vlaanderen

ROESELARE - Bariseau Mottrie blijft uitbreiden. Nadat de autodealer vorig jaar al de Nissan-vestiging in Kortrijk overnam, gebeurt nu hetzelfde met Nissan in Roeselare (Westlaan). Bariseau Mottrie wil zich meer dan ooit profileren als multimerken aanbieder.

Na de toevoeging van het merk Fiat Pro aan het huidige gamma dat al bestond uit Opel, Maxus en Nissan is er nu ook een stap gezet in geografische uitbreiding. “Dankzij de grotere geografische spreiding kunnen we onze klanten dichter bij hen thuis bedienen”, aldus Julie Bariseau, CEO van Bariseau Mottrie, op de website van het bedrijf. "Onze vestiging in Kortrijk is sinds oktober 2022 officiële verdeler van Nissan, maar daar komt nu dus ook een nieuwe vestiging in Roeselare bij. Dankzij de overname verstevigd het bedrijf haar positie als multimerken dealer in Zuid-West-Vlaanderen. De Nissan-vestiging aan de Westlaan wordt dan ook een tweede vestiging van Bariseau Mottrie in Roeselare.

Een nieuwe vestiging betekent ook een nieuwe sitemanager. Deze rol zal worden opgenomen door Gregory Mezieres. De bekende gezichten van de overgenomen Roeselaarse vestiging, namelijk sales advisor Thomas Vanderhelst, aftersales advisor Maité Viane en mechanieker Maiky, blijven aan boord.

foto: Bariseau Mottrie