Nieuws West-Vlaanderen Bedrijven Contactdagen doen nu ook Brugge aan

Bedrijven Contactdagen doen nu ook Brugge aan

Bedrijven Contactdagen doen nu ook Brugge aan

BRUGGE – Op 26 en 27 oktober 2022 organiseert Kortrijk Xpo in samenwerking met Voka West-Vlaanderen de eerste editie van het grootste netwerkevent van (Noord-) West-Vlaanderen: Bedrijven Contactdagen, editie Brugge. Dit gloednieuwe B2B-event (naar het voorbeeld van de Kortrijkse editie) biedt een uniek overzicht van 160 (Noord-) West-Vlaamse bedrijven uit zowel de industrie, dienstverlening, toerisme, transport, logistiek, bouw en retail.

De deelnemers presenteren er hun nieuwste producten, diensten en strategieën met als doel nieuwe partners te ontmoeten en samenwerkingen te realiseren binnen de (Noord-) West-Vlaamse regio. Plaats van afspraak: het gloednieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum BMCC.

De organisatoren beklemtonen graag dat in dit digitale tijdperk, het fysiek samenbrengen van ondernemingen en ondernemers cruciaal is en blijft om  onderlinge business opportuniteiten te ontdekken en ondernemerschap te stimuleren. Als cross-sector netwerkevenement speelt deze gloednieuwe editie in Brugge hier 100% op in. Het event geeft een boost aan samenwerkingen binnen sectoren, maar helpt ook bij het creëren van nieuwe synergiën en opportuniteiten.

Onder het motto ‘Zakendoen in eigen streek’ heeft Bedrijven Contactdagen Brugge alvast de ambitie om de lokale economie in (Noord-) West-Vlaanderen een extra dynamiek te geven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.