Nieuws West-Vlaanderen Bedrijvig Brugge viert 40e verjaardag

Bedrijvig Brugge viert 40e verjaardag

Bedrijvig Brugge viert 40e verjaardag

BRUGGE – Bedrijvig Brugge vierde de voorbije dagen zijn 40-jarig bestaan in het Brugse Meeting & Convention Center. Het werd een feestelijke avond met diner, dans en spektakel en maar liefst 500 aanwezigen. 

 

Bedrijvig Brugge is een netwerk dat het ondernemerschap centraal stelt. Wat goed is voor het ondernemerschap, is goed voor de maatschappij, zo luidt de redenering.  Volgens huidig voorzitter Dries François mag er geen twijfel over bestaan hoe belangrijk het is om te blijven ondernemen. “Na twee coronajaren blijft het verlangen om te netwerken groot”, aldus Dries François. “Brugge telt ook steeds meer gedreven ondernemers waarvan een groot deel lid is van Bedrijvig Brugge. We zijn intussen al met 350 leden en de belangstelling in onze organisatie blijft groeien.”

Bedrijvig Brugge wordt al vier decennia gedreven door ondernemers die elke dag opnieuw de economische realiteit aan den lijve ondervinden. Het bestuur bestaat uit ondernemers pur sang die actief zijn in de meest uiteenlopende branches en met erg diverse specialisaties. Samen zetten ze zich in voor de Brugse regio en haar bezielers van economische- en menselijke groei.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.