Nieuws West-Vlaanderen Belrose Classics opent pop-up voor oldtimers in hartje Knokke

Belrose Classics opent pop-up voor oldtimers in hartje Knokke

Belrose Classics opent pop-up voor oldtimers in hartje Knokke

KNOKKE – Belrose Classics opende recent een pop-up classic car store op de Zeedijk van Knokke. Een uniek gegeven. Op deze locatie vlakbij het Lichttorenplein biedt het bedrijf unieke oldtimers aan. Kopen of huren voor één of meerdere dagen, het kan allemaal.  

Belrose Classics is een Antwerps bedrijf, afkomstig uit Geel. Het is de Limburgse CEO Patrick Syen niet ontgaan dat er in Knokke een meer dan gezonde belangstelling bestaat voor het fenomeen oldtimer, vandaar dus zijn pop-up aan de kust. Vooral ondernemers tonen veel passie voor het fenomeen.

Patrick Syen biedt liefhebbers van classic cars onder meer de Mercedes 300SL aan, een van zijn pre-war Bentley Specials van Belgische makelij alsook andere mobiele pronkstukken l. Een oldschool roadtrip door de West-Vlaamse velden, het is niet langer een droom voor neofieten in de oldtimer wereld, en dat dankzij deze pop-up.

Belrose Classics staat als gevestigd Belgisch oldtimerbedrijf op de internationale kaart. Naast de aan- en verkoop van oldtimers, een eigen atelier voor technisch onderhoud en een heuse rally service, onderscheidt Belrose Classics zich door de restauratie en recreatie van onder meer Bentley Specials, Jaguar E-Type  ‘Outlaw’, Mercedes Pagoda’s, oude Porsches of Italiaanse droomauto’s uit andere tijden.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.