Nieuws West-Vlaanderen Boek van Knokkenaar Filip Muyllaert genomineerd voor ‘Marketing Book of the Year’

Boek van Knokkenaar Filip Muyllaert genomineerd voor ‘Marketing Book of the Year’

Boek van Knokkenaar Filip Muyllaert genomineerd voor ‘Marketing Book of the Year’

KNOKKE- Eén jaar nadat Knokkenaar Filip Muyllaert zijn boek publiceerde, krijgt de man een grote erkenning. De Belgian Association of Marketing heeft zijn boek over inspirerend leiderschap genomineerd voor ‘Book of the Year’. 

Het nieuws is afkomstig van de dagelijkse nieuwsbrief van de kuststad. In februari 2022 publiceerde Knokke-Heistenaar Filip Muyllaert zijn eerste boek: ‘Inspirerend spreken als leider’. Deze uitgave werd niet alleen geprezen in België, maar ook de Amerikaanse marketinggoeroe Seth Godin en leiderschapsexpert Marshall Goldsmith waren fan.

Het boek van Filip Muyllaert is momenteel met 10 andere boeken genomineerd als “Marketing Book of the Year”. Op 2 februari 2023 zal de winnaar bekendgemaakt worden door de Belgian Association of Marketing.

Nieuw type leider

In zijn boek stelt Muyllaert dat in de huidige tijden veel mensen binnen het bedrijfsleven hunkeren naar een nieuw type leider. “Als mensen in stormachtig weer terechtkomen, overweldigd worden door een crisis, willen slagen in een verandering, wendbaar willen zijn of moeten omgaan met een moeilijk voorspelbare toekomst, dan kunnen de inspirerende woorden van een leider rust, connectie, energie en richting geven. De verbale inspiratiekracht van een leider is vandaag dan ook brandend nodig”, aldus Filip Muyllaert.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.