Nieuws West-Vlaanderen Bossuwé schenkt levenslang gratis frietjes voor wie nieuwe collega aanbrengt

Bossuwé schenkt levenslang gratis frietjes voor wie nieuwe collega aanbrengt

Bossuwé schenkt levenslang gratis frietjes voor wie nieuwe collega aanbrengt

KORTRIJK – De krapte op de arbeidsmarkt zorgt ook voor de nodige creativiteit in het rekruteringsproces. Het in het Kortrijkse ‘wereldbekende’ Bossuwé, uitbater van diverse friettenten, looft nu levenslang frietjes uit voor wie een nieuwe collega weet aan te brengen. Eén voorwaarde maar: die nieuwe collega moet ook een tijdlang blijven werken bij zijn nieuwe werkgever.   

Dat er een krapte heerst op de arbeidsmarkt is niets nieuws. Wat wel nieuw is, is de manier waarop bedrijven omgaan met deze krapte. De Group Bossuwé komt opnieuw creatief uit de hoek met een wel heel unieke manier om nieuwe collega’s aan te trekken. Via een vriendenactie kan je levenslang wekelijks een gratis portie frietjes eten. Althans, zo lang de aangebrachte vriend voor hen blijft werken.

De arbeidsmarkt en horeca in het algemeen kent een groot probleem om vacatures in te vullen. Om hun openstaande vacatures in te vullen, richten ze zich bij de Group Bossuwé nu op het vriendennetwerk van hun klanten. Door het delen van een vacature of het inschakelen van je vrienden, maak je automatisch kans om levenslang gratis Bossuwé frietjes te eten bij een Bossuwé frituur in de buurt. “Als onze klanten willen helpen bij het invullen van onze vacatures, willen wij hen uiteraard op de gepaste manier bedanken”, zegt de zaakvoerder Olivier Honoré. “Met plezier geef ik levenslang gratis frietjes aan de personen die ons kunnen helpen. Het eerste pakje bak ik zelfs persoonlijk voor die vriend of nieuwe collega als bedanking.”

Nieuwe vestiging voor ‘frietlover’

De openstaande vacatures hebben voornamelijk betrekking op de nieuwe vestiging die later dit jaar open zal gaan. Maar ook in hun andere vestigingen in Wevelgem, Kortrijk en Aalbeke kunnen ze versterken gebruiken. Wie zich geroepen voelt om als store manager of ‘frietlover’ aan de slag te gaan, kan steeds contact opnemen met de Group Bossuwé.

Bij Bossuwé zijn ze zich er ook bewust van dat levenslang geen sinecure is, gezien de huidige generatie niet meer bij één werkgever blijft. Toch zijn ze hoopvol dat ze binnenkort een of meerdere personen gelukkig kunnen maken met gratis frietjes, al is het maar voor enkele jaren. Zolang de voorraad strekt en zolang de nieuwe rekruut aan boord blijft.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

TVH wereldwijd gehackt

WAREGEM - Zondagavond werden de werknemers van TVH bericht dat er belangrijk nieuws op komst was. Helaas geen vrolijk nieuws:… Lees meer