NOMA

Brugse advocatenkantoor Marlex wordt één met Novius

BRUGGE - Net als in het bedrijfsleven, gaat ook bij de advocatenkantoren de consolidatie zijn gang. Het Brugse Marlex heeft zijn verloving en huwelijk aangekondigd met 'concullega' Novius dat kantoren heeft in Kortrijk, Brugge en Brussel.  

Novius en Marlex bundelen de krachten en gaan nu samen samen verder onder de naam NOMA. Door deze synergie
kan het cliënteel van NOMA voortaan rekenen op meer inhouse expertise én kunnen zij nu terecht in drie vestigingen (Brussel, Brugge en Kortrijk).

Onder de nieuwe vlag NOMA zal de groep haar cliënteel aan ondernemers en overheden nog beter kunnen ondersteunen bij hun juridische uitdagingen, zo luidt de boodschap bij het ontstaan van de fusie.

Gedeelde waarden en complementaire expertises

De samensmelting tot NOMA is een logische stap om meerwaarde te creëren en dit zowel voor cliënten als medewerkers, zo meldt het persbericht van beide kantoren. Novius en Marlex delen dezelfde waarden en visie: beide kantoren staan voor een persoonlijke, verbindende en resultaatgerichte aanpak.
De kantoren vullen elkaar aan door hun eigen specialiteiten. Zij bouwden de voorbije decennia vooral diepgaande kennis op in het
overheids- en ondernemerslandschap. Knowhow die de kantoren nu samenbrengen, versterken én graag delen.
De gloednieuwe naam en rebranding markeren het begin van een nieuw professioneel hoofdstuk voor de kantoren Novius
en Marlex. Niettemin blijft de aanpak en toewijding naar cliënteel toe onveranderd, aldus dus nog bruid en bruidegom.