Nieuws West-Vlaanderen Brugse netwerk- en businessclub De Hanze krijgt bij wijze van primeur een vrouwelijke premier

Brugse netwerk- en businessclub De Hanze krijgt bij wijze van primeur een vrouwelijke premier

Brugse netwerk- en businessclub De Hanze krijgt bij wijze van primeur een vrouwelijke premier

BRUGGE – De wel bekende Brugse netwerk- en businessclub De Hanze verwelkomt een nieuwe voorzitter. De uittredende Wim Henneman wordt opgevolgd door Valerie Meuser. Er komt ook een nieuw dagelijks bestuur.

Een en ander werd aangekondigd tijdens een magisch Nieuwjaarsevenement. Ook al beheerst de corona-pandemie alle evenementen, toch liet De Hanze zich niet kennen en organiseerde een gesmaakte activiteit online. Alle leden ontvingen vooraf ‘food in a box’ en konden netwerken en bijpraten ‘in the (chat)box’. De Hanze denkt duidelijk ‘out of the box’.

Wim Henneman nam afscheid als voorzitter en met Valerie Meuser is de eerste vrouwelijke voorzitter sinds 1978 een feit. Zij stelde haar bestuursploeg voor (Tom Vandenbroucke, Wim Henneman, Nathalie Van Praet, Lisa Ferdinande, Geert Messens en nieuwkomers Leen Janssens, Niko Keters en Thomas Haspeslagh en finaal ook management assistant Sybil Michiels). Meuser lichtte al een tipje van de sluier over de komende geplande activiteiten.

Veelzijdig parcours

Valerie Meuser is sinds 2017 lid van De Hanze en maak sinds 2019 deel uit van het dagelijks bestuur. Ze is beroepshalve ondernemend directeur Member Services bij Voka West-Vlaanderen en was daarvoor werkzaam bij onder meer KBC en Bpost in diverse leidinggevende functies. Ze is economiste van opleiding. In een eerder leven was ze ook al eens 13 jaar enthousiast lid van JCI (Junior Chamber International of ook nog gekend als de Jonge Kamer) en ze werd er ook JCI senator. In haar vrije tijd houdt ze van sporten (lopen, fietsen, mountainbiken,…), reizen, lekker eten en sociale contacten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.