Nieuws West-Vlaanderen Bruno Demuynck (D interieur) haalt nieuwe aandeelhouder in huis

Bruno Demuynck (D interieur) haalt nieuwe aandeelhouder in huis

Bruno Demuynck (D interieur) haalt nieuwe aandeelhouder in huis

ESTAIMPUIS – Meubelbedrijf D interieur (www.D-interieur.be) uit Estaimpuis, gespecialiseerd in maatwerk, heeft zijn aandeelhoudersstructuur herschikt. De in het ondernemerschap ervaren en bedreven Nicolas Vuylsteke wordt per 1 september, met een minderheidsparticipatie mede-eigenaar van D interieur, en zal ook de zaak mee aansturen. Nicolas is afkomstig van Moeskroen (familie Vuylsteke, firma Drafil) en is woonachtig in Bellegem. Het van origine West-Vlaamse bedrijf zet deze stap om zijn unieke positie in de markt ook in de toekomst te bestendigen.

D interieur onderging de voorbije jaren een grondige facelift. Het bedrijf staat vandaag waar de West-Vlaamse zaakvoerder en oprichter Bruno Demuynck droomde te staan na 25 jaar (opgericht 1998). D interieur is een voorbeeldbedrijf in zijn sector. Het productie-atelier en kantoren werden recent verder uitgebreid en klaar gezet voor de toekomst met nog meer oog voor kwaliteit, detail en klantenfocus. Met 45 medewerkers is D interieur al lang geen klein bedrijf meer. Groot genoeg om de nodige investeringen te kunnen doen in mensen en machines en niet te groot om de persoonlijke aanpak aan hun klanten te kunnen bieden.

Toegevoegde waarde

Nu maakt Bruno Demuynck ook ruimte voor een sterke kracht die mee aan het roer staat en aandelen verwerft. “Met zijn achtergrond in de sector en sterke technische bagage betekent de komst van Nicolas een sterke toegevoegde waarde voor D interieur”, zegt Demuynck. “Via het gedeelde leiderschap wil D interieur zich wapenen tegen de steeds complexer wordende uitdagingen van het ondernemerschap. Deze versterking zal mij  toelaten om me nog meer toe te leggen op advies op maat van de klant en de verdere ontwikkeling van het bedrijf.”

Nicolas Vuylsteke wordt met een missie het veld ingestuurd. Hij zal zich in eerste instantie  toeleggen op de verdere integratie van een nieuw teken- en productieprogramma, dat samen met de expertise van de 45 werknemers, de basis vormt van de productie van alle maatmeubelen van het bedrijf.

Het nieuws van de komst van Nicolas werd de voorbije dagen, geheel in lijn en in stijl met de mensgerichte aanpak die Bruno typeert, in primeur aan de eigen medewerkers meegedeeld tijdens een teamdag in Oostende. Deze zet bevestigt het geloof in de mooie toekomst van het meubelmaatwerk bedrijf met roots in Wevelgem.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.