Plopsa nieuwe CEO

Carl Lenaerts wordt nieuwe CEO van Plopsa

DE PANNE - Studio 100 heeft een nieuwe CEO benoemd bij Plopsa. De keuze viel na rijp beraad op de ervaren manager Carl Lenaerts die de in het voorjaar ontslagen Steve Van den Kerkhof opvolgt. Plopsa kan bijzonder fraaie cijfers voorleggen. Lenaerts is een Brabander.

Carl Lenaerts brengt rijke ervaring mee naar zijn nieuwe rol bij Plopsa, waar zijn visie en passie waardevol zullen bijdragen aan de verdere groei van de pretparkengroep. Lenaerts was van 2021 tot nu aan de slag als CEO bij Standaard Boekhandel en voordien in verscheidene leidinggevende functies bij Kinepolis, Club Brugge en in de bankensector (Dexia).

"Ik ben vereerd en enthousiast om de rol van CEO bij Plopsa op mij te mogen nemen", aldus Lenaerts in een persbericht. "Plopsa is een uniek Belgisch bedrijf met als missie haar bezoekers magische momenten te laten beleven. Ik kijk ernaar uit om samen met het getalenteerd Plopsa-team aan de slag te gaan en de ambitieuze toekomstplannen te verwezenlijken.”

De pretparkengroep van Studio 100 is naast De Panne (nog altijd het vlaggenschip), nog actief in Antwerpen en Limburg, maar ook in een aantal andere West- en Oost-Europese landen. De expansie blijft ook gewoon doorgaan.