Nieuws West-Vlaanderen Charles Beauduin stoomt door als aandeelhouder bij Barco

Charles Beauduin stoomt door als aandeelhouder bij Barco

Charles Beauduin stoomt door als aandeelhouder bij Barco

KORTRIJK – Charles Beauduin is niet alleen CEO bij Barco maar ook referentie aandeelhouder. Als CEO schudt hij aan de boom of kust hij de bruid wakker, aan u de keuze. Als aandeelhouder bouwt hij dezer dagen ook zijn pakket verder op.

Co-CEO Charles Beauduin, maar ook de investeringsmaatschappij 3D van de families Donck en Desimpel, blijven hun posities opbouwen in het kapitaal van Barco. Barco zelf meldt de aankoop van de nieuwe aandelen via een persbericht

Beauduin kocht op 3 december laatst 75.000 aandelen van de beeldprojectiegroep bij, en dat tegen 17,80 euro per stuk. De deal is goed voor een uitgave en een tegenwaarde van 1,34 miljoen euro. 3D betaalde op sinterklaasdag 6 december iets meer: 18 euro voor 50.000 aandelen en spendeerde 0,9 miljoen aan de transactie. Dat leren de zogenaamde insider meldingen die Barco overhandigde aan de beurswaakhond FSMA.

Beauduin bezit met zijn vennootschap Titan Baratto inmiddels al 20,34 procent van Barco. 3D is nu de tweede grootste aandeelhouder met 4,6 procent van het kapitaal.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.