goethals christophe

Christophe Declerck koopt Audiovisie Goethals

BRUGGE – Nadat Christophe Declerck zijn bedrijf Javer verkocht aan Jonckvansteen, bleef het kriebelen om verder te blijven ondernemen. Het vervolg van zijn ondernemersverhaal bleef dan ook niet uit middels de overname van het Brugse bedrijf Audiovisie Goethals.

“Vanaf heden kunnen jullie bij mij terecht voor al jullie audio, televisie, telenet of telecom benodigdheden.” Zo schreef Christophe  Declerck onlangs op Facebook. “Dat geldt zowel residentiële toepassingen, als voor projectmatige of industriële. We mikken ook op particuliere klanten. Of je nu een simpele sonos of Samsung tv nodig hebt, of je gaat bouwen en wenst een high end audio oplossing? Met Audiovisie Goethals hopen we de geschikte partner te zijn voor zowel de b-to-be klant als voor de b-to-c klant.”
Audiovisie Goethals heeft zich doorheen de jaren een zekere reputatie opgebouwd in de Brugse regio. Koper Christophe Declerck wil dat liefst zo houden. “Als het Telenet center van Brugge zijn we de geschikte partner voor alle Internet, televisie,telecom, VOIP en andere wensen”, laat de nieuwe zaakvoerder weten. “We hebben alvast alle merken in huis.”

Audiovisie Goethals houdt kantoor aan de Baron Ruzettenlaan.