Citymesh Flex

Citymesh pakt uit met Citymesh Flex

BRUGGE - Het Brugse telecombedrijf Citymesh blijft zoeken naar nieuwe kansen en ziet nog heel wat groeimogelijkheden in het opzetten en verzorgen van tijdelijke netwerken. Denk hierbij aan festivals, voetbalmatchen, beurzen, campings, evenementen, bouwwerven, enzovoort. Het bedrijf van de visionaire CEO Mitch De Geest  had al heel wat ervaring in het evenementiële maar clustert hun activiteiten nu onder de naam Citymesh Flex. Routinier Carlo Waelens neemt de tak onder zijn vleugels.

“De evenementensector heeft bijzonder specifieke noden", stelt Carlo Waelens, de general manager van het nieuwe Citymesh Flex. "Flexibiliteit en snelheid zijn een must, er zijn altijd wel last minute wijzigingen en nine to five is een illusie. Maar het is net die challenge die me aanspreekt. Het commerciële en het technische laten samenkomen in een netwerkoplossing op maat, zodat onze klanten de ultieme experience krijgen. Zodat men  bijvoorbeeld cashloos kan betalen op een festival. Maar het kan even goed gaan om het bezorgen aan pers en/of artiesten van een eigen WiFi netwerken. Denk ook aan streaming van de shows naar de buitenwereld en connectiviteit voor de toegangscontrole, organisatie en hulpdiensten. Voor dat alles kunnen wij nu zorgen met ons nichebedrijf."

Carlo Waelens gaat prat op meer dan tien jaar ervaring in de evenementensector en had al een commerciële/operationele functie bij Citymesh. Enkele jaren geleden trok hij zelf nog de kabels op events, nu pusht hij de cluster in de juiste richting. “Zijn hands-on mentaliteit, uitstekende client service en kennis van het domein maken hem de geknipte man om ons getalenteerd team van experten aan te sturen”, aldus Mitch De Geest, CEO van Citymesh.