Vandendriessche Conny 22

Conny Vandendriessche wordt bestuurder bij snel groeiende Roeselaarse accountancygroep PIA

ROESELARE - Conny Vandendriessche treedt toe tot de raad van bestuur van PIA Group en treft daar onder meer aandeelhouder Filip Balcaen (Baltisse) rond de bestuurstafel. Zij heeft als medeoprichtster van Accent Jobs en House of HR heel wat ervaring in het internationaal uitbouwen van bedrijven. Die kennis stelt ze nu ten dienste van de snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van de Benelux.

Het concept van PIA Group slaat duidelijk aan. Vandaag telt de groep in de Benelux meer dan 60 kantoren en 1.200 medewerkers, die samen goed zijn voor een omzet van bijna 150 miljoen euro. In België is PIA Group zelfs de nummer 2 in het mid-tier segment.

In het laatste kwartaal van 2022 werd de eerste stap richting Nederland gezet. Amper een jaar later telt PIA Group in deze markt al 4 partnerkantoren en 17 vestigingen en heeft het zich stevig genesteld in de Top 50.

Groei, groei, groei

Om die groei mee in goede banen te leiden werd Conny Vandendriessche uitgenodigd voor een zitje in de raad van bestuur. "Als er iemand is die weet hoe je als onderneming van klein naar groot gaat, is zij het wel", zegt sterke man Steven Brouckaert namens PIA. "Ik ben er zeker van dat haar ervaring ons veel kan bijbrengen.”
Conny Vandendriessche zelf zegt dat ze ernaar uitkijkt om haar knowhow met PIA Group te delen. “PIA Group is een concept dat me helemaal vertrouwd is", zegt ze. "Net als Steven ben ik ooit met 1 kantoor begonnen en vervolgens groter geworden door organische groei en overnames. Hoe je mensen en je organisatie daarop afstemt is iets waarover ik wel wat kan vertellen. Ook het belang van een duidelijke strategie kan niet worden onderschat.”

Conny Vandendriessche zal zetelen in de raad van bestuur van PIA Group International. Dat is de overkoepelende vennootschap van waaruit de activiteiten in alle markten aangestuurd worden. Namens Baltisse zegt Filip Balcaen helemaal achter het concept te staan van PIA. “Wij bouwen sinds begin 2019 mee aan het sterke groeiverhaal van PIA Group, en willen dat ook de komende jaren blijven doen", aldus Balcaen. "Onze overtuiging is om PIA Group verder uit te bouwen tot een toonaangevend, technologiegedreven accounting serviceprovider, die een leider is in zijn markt. PIA Group moet de best mogelijke adviseur voor kmo’s blijven en tegelijk de best mogelijke plek zijn om te werken. Met de partners die we vandaag aan boord hebben gaat dat zeker lukken.”