Photo Alexander Meeus – MaisonRouge – Olivier Saverys en Davy Callewaert – Voorstelling nieuwe CEO Davy Callewaert CEO Davy Callewaert (rechts op de foto).

Davy Callewaert leidt voortaan HR-bedrijf voor jongeren MaisonRouge

KORTRIJK - Davy Callewaert, voorheen algemeen directeur bij Sportwerk, is aangesteld als CEO bij MaisonRouge. Hij volgt er oprichter Olivier Saverys op, die bij Alychlo (de holding van Marc Coucke) de rol van leisure development manager zal opnemen. Olivier Saverys zal actief blijven in de raad van bestuur van MaisonRouge, waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft. Kortrijkzaan Callewaert werd gekozen na een grondige selectieprocedure.

MaisonRouge voorziet een traject van jobaanbiedingen, inspiratiesessies en workshops voor gemotiveerde jongeren, op een persoonlijke en digitale manier. Door jongeren op te leiden en ervaring te laten opdoen, kan MaisonRouge een brede waaier aan klanten in uiteenlopende sectoren bedienen. Onder andere de event- en cateringsector doet al jaren beroep op MaisonRouge, maar ook voor salesprofielen of social media content creatie kan de MaisonRouge crew ingezet worden.

MaisonRouge heeft de ambitie om meer en andere markten en klanten te bedienen. Zo wil het people agency meer dan ooit studenten ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom wordt de aanwerving van Davy Callewaert bestempeld als de juiste keuze gezien zijn ruime ervaring en voeling met de tewerkstellingssector. Hierdoor zal een snelle en efficiënte overgang van Sportwerk naar MaisonRouge mogelijk zijn.

Brede meerwaarde

Volgens Davy Callewaert heeft MaisonRouge de capaciteit om op korte termijn zowel aan klanten als aan studenten een breed meerwaardetraject aan te bieden, middels een betere interactie tussen de persoonlijke ontwikkeling van de MaisonRouge crew en de marktnoden van nu en de toekomst. "Daar wil ik aan meewerken, die wisselwerking wil ik helpen creëren", aldus de dynamische en gemotiveerde Callewaert. "Dat gaan we dus ook gewoon doen.”

Olivier Saverys verklaart zich erg tevreden met de aanstelling van Davy. "Toen we waarden en ambitie evenredig vonden bij Davy, gecombineerd met visie en een inspirerende persoonlijkheid, voelden we meteen dat hij de juiste persoon is om MaisonRouge in zijn volgende groeifase te brengen", aldus nog Saverys.

 

 

 

Voor extra informatie kan u terecht bij dhr. Davy Callewaert op