Nieuws West-Vlaanderen De Nieuwe Samenzweerders zoeken werknemers met ideeën

De Nieuwe Samenzweerders zoeken werknemers met ideeën

De Nieuwe Samenzweerders zoeken werknemers met ideeën

BRUGGE – Droom je op je werk van een product of dienstverlening met een kleinere milieu-impact en een positieve sociale impact? Wil je niet alleen meepraten over een andere toekomst, maar die zelf mee vorm geven? Stel je dan kandidaat als Nieuwe Samenzweerder. Je hoeft geen leidinggevende te zijn. Er wordt met dit project zelfs vooral gemikt op werknemers binnen een bedrijf.

De Nieuwe Samenzweerders is de naam van het netwerk van social intrapreneurs die dit project willen opbouwen. Ze zoeken in alle uithoeken van Vlaanderen mensen met ideeën en onvervulde wensen op vlak van ondernemerchap. De milieu organisatie Arbeid & Milieu zorgt voor cases waar veranderingsprocessen een goede kans op slagen hebben. Hogeschool West-Vlaanderen helpt vanuit haar nieuwe opleiding Netwerkeconomie in Kortrijk voor de theoretische en praktische omkadering. De opgedane kennis zal worden verspreid bij het publiek.

De Nieuwe Samenzweerders is één van de vele ‘doe groepen‘ in Vlaanderen rond circulaire economie. De organisatie kan daarbij rekenen op de steun van Vlaanderen Circulair. Deelnemers kunnen een jaar lang ondersteuning krijgen om hun idee uit te werken. Er worden finaal minstens twee bedrijven geselecteerd. “We starten in januari met een vormingsdriedaagse om je te laten kennismaken met de circulaire economie en te helpen om je idee op maat van je bedrijf uit te werken”, aldus de initiatiefnemers.

Meer info via www.denieuwesamenzweerders.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.