Dewaele 22 een platform

Dewaele kiest voor eengemaakt platform Dewaele 2.0

IZEGEM - Het ontbrak vastgoedgroep Dewaele, na een hele reeks overnames, bepaald niet aan diverse dochtervennootschappen en aparte filialen. Nu heeft het management onder leiding van voorzitter Filip Dewaele en CEO Sofie Spriet besloten alles onder één koepel en een eengemaakt online platform onder te brengen. Reculer pour mieux sauter.  

Dewaele Vastgoedgroep laat weten dat het zijn krachten bundelt onder één naam. De merken Van der Build, Turner, De Syndic, De Patrimonie en Build&Boost veranderen allemaal in een vernieuwd Dewaele. Maar liefst 48 kantoren in België krijgen een make-over. “De namen en logo’s verdwijnen, maar de expertise blijft”, zegt CEO Sofie Spriet. “Door alles onder één merknaam te bundelen, zijn we weer wat meer één familie en is dat ook duidelijk voor iedereen.”

Dewaele 2.0’ krijgt dit najaar ook een nieuwe, eengemaakte website. Daarop zal heel wat gratis advies terug te vinden zijn om een leven lang zorgeloos je vastgoed te beheren, alsook tal van nieuwe diensten.

Van makelaar naar begeleider

Begonnen met een éénmansmakelaarskantoor in 1984, groeide Dewaele Vastgoedgroep uit tot de grootste onafhankelijke makelaar van ons land. Dewaele Vastgoedgroep is vandaag eigenaar van 48 vastgoedkantoren in Vlaanderen en Brussel, telt intussen 280 vastgoedspecialisten en kan indrukwekkende cijfers voorleggen.

“Dewaele Vastgoedgroep is sinds jaar en dag een groep van specialisten", zegt CEO Sofie Spriet. "De afgelopen jaren werd hard gewerkt aan de uitbouw van niche-expertises in vastgoed en dit telkens onder de vlag van één specifiek dochtermerk. Die expertises bundelen we straks allemaal onder één vernieuwd merk. Mét behoud van onze niche-expertise, en daarbovenop een extra laag dienstverlening. Deze nieuwe stap in ons groeiverhaal – zeg maar Dewaele 2.0 – maakt onze organisatie wendbaar en future proof in de snel veranderende vastgoedwereld.”

In die nieuwe wereld ziet de rol van een makelaar er volgens Dewaele straks helemaal anders uit. Ligt de focus in de sector nu volop op begeleiding van vastgoedtransacties, dan ziet de strategische visie van Dewaele dat veel groter en uitgebreider. De vastgoedgroep wil zijn klanten in Vlaanderen en Brussel voor de volle 100% ontzorgen en adviseren op elk sleutelmoment in het leven waarbij ze met vastgoed in aanraking komen.