an beenders maaseik

Dewaele opent venster op de Limburgse markt

IZEGEM - Dewaele Vastgoedgroep, de grootste onafhankelijke vastgoedmakelaar in ons land, is voortaan ook actief in Limburg. De bekende speler met West-Vlaamse roots slaat hiervoor de handen in elkaar met An Beenders (zie foto) van het vastgoedkantoor Immo Beenders uit Maaseik. Zij moet als expansie- en integratieverantwoordelijke de komende jaren minstens vijf nieuwe kantoren openen.

 

Juriste Sofie Spriet, sinds kort CEO van Dewaele, heeft de ambitie uitgesproken om in te zetten op innovatie en groei. Limburg was nog een blinde vlek in het aanbod, en daar komt nu verandering in. Er wordt een samenwerking opgezet met An Beenders uit Maaseik (foto), die haar kantoor alvast zal omdopen tot Dewaele. Vervolgens zal ze de komende jaren minstens 5 kantoren van Dewaele openen, zowel nieuwe als door overnames.

Dewaele weet welk vlees ze in de kuip hebben. “An is een ongelofelijk straffe dame die al meer dan 12 jaar haar eigen vastgoedkantoor runt in Maaseik en daarbij focust op innovatie”, zegt Sofie Spriet. “We kennen haar nu al enige tijd en er was meteen een klik op vlak van DNA, langetermijnvisie en ambitie. An is wat ons betreft de perfecte persoon om Dewaele Vastgoedgroep in Limburg op de kaart te zetten.”

Limburg boven

An Beenders is zelf ook enthousiast: “Geografisch ligt Limburg dan wel ver af van de West-Vlaamse roots van Dewaele Vastgoedgroep, maar de connectie met de Limburgse cultuur is heel duidelijk aanwezig", zegt ze. "Ik kijk er ongelofelijk naar uit om lokaal vanuit Limburg mee te bouwen aan het groeiverhaal van de groep. Ik ben er ook van overtuigd dat de toekomstvisie en hun frisse kijk op de vastgoedsector bij heel wat Limburgse makelaars zal aanslaan.”