Nieuws West-Vlaanderen Dierendonck blijft maar uitbreiden

Dierendonck blijft maar uitbreiden

Dierendonck blijft maar uitbreiden

KOKSIJDE – De bekende West-Vlaamse voedingsgroep Dierendonck zoekt minstens vijftien medewerkers om de groei bij te benen en organiseert daarom op maandag 12 oktober een heuse eigen Jobdag. De voorbije maanden werd ook nog in Ukkel een nieuwe beenhouwerij geopend. De groep van de sympathieke Hendrik Dierendonck heeft nu sites aan de Westkust (Sint-Idesbald, Nieuwpoort), in Kortrijk, in Brussel en dus nu ook in Ukkel. Op het menu staat ook nog Antwerpen.

Familiebedrijf Dierendonck begon aan zijn ondernemersavontuur in 1970, dit jaar dus precies vijftig jaar geleden. Vader Raymond startte samen met echtgenote Anneke zijn eigen zaak. Ze kozen als uitvalsbasis voor Sint-Idesbald. Typisch voor het verhaal van Dierendonck is dat er buiten de retailfunctie ook aan eigen veeteelt wordt gedaan, aan de rand van Veurne. Inmiddels telt de klein begonnen groep vijf beenhouwerijen en één gereputeerd vleesrestaurant (Carcasse in Sint-Idesbald). Het verhaal van Dierendonck is er een van passie voor de ambachtelijke stiel van beenhouwer.

Dierendonck wenst nu ook een vestiging te openen in Antwerpen. Die uitbreiding staat gepland voor maart van volgend jaar langs de Vlaamse Kaai in de Scheldestad. Maandagnamiddag gaat Hendrik Dierendonck op zoek naar een vijftiental nieuwe medewerkers. De Jobdag wordt synchroon georganiseerd in de thuisbasis Koksijde, in Kortrijk, in Brussel en in Antwerpen. Er zijn vacatures voor slagers, winkelmedewerkers en mensen met een hart voor de horeca. Om de HR-campagne kracht bij te zetten werd een ludieke fotosessie georganiseerd met een knipoog naar het beroep van slager.

info: www.dierendonck.hro.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.