Nieuws West-Vlaanderen Dominique Maenhout zet haar Waregemse ‘dubbelwinkel’ na 35 jaar activiteit te koop

Dominique Maenhout zet haar Waregemse ‘dubbelwinkel’ na 35 jaar activiteit te koop

Dominique Maenhout zet haar Waregemse ‘dubbelwinkel’ na 35 jaar activiteit te koop

WAREGEM – Na 35 jaar enorme inzet voor de overbekende kledingzaak Punch & POP, heeft Dominique Maenhout beslist het iets rustiger aan te doen vanaf volgend jaar. Haar dochter Camille heeft gekozen voor een carrière switch en zal hierdoor de zaak niet verderzetten. Resultaat: de best rendabele en instapklare zaak (met 2 winkels) staat te koop voor wie een believer is van de klassieke retail en de fashion kriebels voelt.

 

In de Waregemse Stormestraat baat Dominique Maenhout al 35 jaar haar eigen modezaak (Punch) uit. Zes jaar terug begon dochterlief Camille  met een conceptstore ernaast (POP). De winkels zijn enkel gescheiden door een galerij. Punch verkoopt voornamelijk Belgische merken en POP meer buitenlandse.

Beide zaken vulden elkaar al die jaren perfect aan. “Wij hebben voorbije jaren reeds een mooi klantenbestand opgebouwd en beide zaken klinken zeker niet onbekend in het Waregemse en ver daarbuiten”, zeggen moeder en dochter. “Wij zoeken mensen die geïnteresseerd zijn om onze modezaken verder te zetten. De winkels zijn beide financieel gezond én zijn direct instapklaar. We zijn zelf eigenaar van de panden en zoeken mensen die de panden willen huren.”

Mama-dochter ervaring

Naar de reden voor de stopzetting moet niet ver gezocht worden. “Mijn ma wilde altijd stoppen aan haar 60 jaar (april 2023) en ikzelf heb nood aan een andere uitdaging”, zegt Camille. “Maar terugkijkend kan ik enkel zeggen dat wij super genoten hebben van onze mama-dochter ervaring. We zijn dan ook twee handen op één buik en konden dit ook tonen in ons werk. We zullen er altijd met een positieve blik op terugkijken.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.