Hannibal Oudenburg STILL 2

Drie West-Vlaamse ondernemers lanceren ludieke video

OUDENBURG, OOSTENDE – Bouwconcept Freddy Versluys en reclamebureau Hannibal zetten Oudenburg én nieuwbouwproject De Gaffel in de kijker met een ludieke video reportage. De drie partijen willen zich daarmee qua communicatie onderscheiden in het brede aanbod van vastgoed. Gouverner, c’est se différentier, om een woordspeling te gebruiken.  

Het aanbod nieuwbouwwoningen – en appartementen is tegenwoordig niet min. Zowel in de gedrukte pers als op sociale media regent het advertenties waarbij steeds de unieke kenmerken van het desbetreffende vastgoed in de spotlights gezet worden. Op zoek naar een originele aanpak beslisten Bouwconcept Freddy Versluys uit Oudenburg en reclamebureau Hannibal uit Roeselare de rollen om te draaien. “We wilden de focus eens leggen op de bewoners uit de gemeente waarin het project gebouwd is”, aldus Kristof Carrein, zaakvoerder en strategisch directeur van Hannibal. “Zij weten immers best waarom het er goed wonen is. Ook lokale horeca ondernemers verschijnen in beeld. Niet alleen mooi meegenomen voor hen, maar ook meteen een kennismaking voor de potentiële koper met de handelszaken in zijn buurt.”

Uiteraard besteedt het filmpje eveneens aandacht aan het interieur van het project, al gebeurt ook dat niet op een alledaagse manier. Frederik Degryse van AF-Fotografie uit Roeselare speelt als interviewer de pannen van het dak. “We komen uit dezelfde streek en hadden zijn vlogs gezien op youtube”, heet het bij de initiatiefnemers. “Zijn grappige volkse stijl vonden we de geknipte manier om de aandacht van ons doelpubliek te trekken.”

Of het filmpje een massa inschrijvingen lokt voor de opendeurdagen op 21 en 22 september valt nog even af te wachten. Maar in afwachting kan je het filmpje hier al bekijken.

https://vimeo.com/357806669