Senor Sanchez

Emmanuel Louf (Immo Habitat) lanceert nieuw vastgoedbedrijf ‘Senor Sanchez’

WEVELGEM - Deze week lanceerde de West-Vlaamse ondernemer Emmanuel Louf zijn nieuwe bedrijf Senor Sanchez, zeg maar een vastgoedbedrijf dat zich helemaal toelegt op immobiliën in Spanje. De lat ligt bepaald hoog. E viva Espana.

Emmanuel Louf is erg vertrouwd met de sector. Ongeveer anderhalf jaar terug nam hij de fakkel over van zijn oom die 25 jaar lang Immo Habitat runde in Wevelgem. Het kantoor belooft sinds jaar en dag de verkoop en de verhuur van vastgoed aan correcte prijzen in de regio Zuid West-Vlaanderen. Maar het mocht ook iets meer zijn. Na intense contacten met een Spaanse makelaar, lanceerde hij Senor Sanchez. De bedoeling: droompanden aan de man brengen bij de meer behoede West-Vlaamse kopers. "Ik wil daarbij het verkoopproces, van A tot Z, zelf in handen hebben, weliswaar met steun van lokale partners", aldus Louf. "In de eerste plaats richt ik me tot de West-Vlaamse markt, later hoop ik ook Vlaanderen te veroveren."

Senor Sanchez wil staan voor exclusiviteit, een persoonlijke aanpak en een dienstverlening met veel meerwaarde zonder meerkost. In het businessconcept draait veel rond het ontzorgen of ontstressen van de klant, vooral inzake administratieve formaliteiten bijvoorbeeld. Louf wil ook een weg zoeken weg van het massatoerisme. Het aanbod moet eerder bestaan uit verborgen parels in een idyllische natuur, die ook de echte Spaanse sfeer en cultuur uitstralen. Hidden secrets zeg maar. "De zoektocht naar een vakantievilla begint bij Senor Sanchez dan ook altijd met een diepgaand gesprek", aldus Louf. "Want een woning moet ook honderd procent matchen met de dromen, de wensen en de persoonlijkheid van de klant."

De website van Senor Sanchez ging deze week online en werd onder meer gestoffeerd met een lanceerfilmpje met ex-Miss België Justine De Jonckheere in de hoofdrol.