waregem dubai

Familie Rogiers opent eigen showroom in Dubai

WAREGEM - De familie Rogiers (van het Waregemse meubelmerk- en -bedrijf Muundo) heeft zopas een showroom geopend in Dubai. De lancering van Muundo's showroom in Dubai Design District markeert een belangrijke mijlpaal voor het innovatieve meubelmerk nu het uitbreidt naar de Midden-Oosterse markt. De familie Rogiers is al drie generaties actief in de meubelbranche en profileert zich ook meer en meer internationaal.

De strategische locatie van de showroom in Dubai Design District onderstreept Muundo’s toewijding om zich te aligneren met de levendige ontwerpgemeenschap van de regio. Dubai Design District staat bekend om zijn dynamische omgeving, die een samenwerkingsruimte biedt voor ontwerpers, artiesten en creatieve geesten van over de hele wereld.

Muundo’s toetreding tot de Midden-Oosterse markt betekent een nieuw hoofdstuk voor het merk, een hoofdstuk dat de essentie van natuurlijke schoonheid en handgemaakt vakmanschap naar projecten in de hele regio zal brengen. Met zijn debuut in Dubai, is Muundo klaar om interieurs te inspireren en te verheffen met zijn tijdloze ontwerpen.

Broedplaats voor creativiteit

Muundo, bekend om zijn ambachtelijke vakmanschap en onderscheidende ontwerpfilosofie, onthulde in Dubai onder meer een verbluffende tafelcollectie die inspiratie haalt uit de rijke texturen en kleuren van de natuur. Deze collectie, gekenmerkt door tactiele en getextureerde elementen, belichaamt de schoonheid en uniekheid van verschillende omgevingen, en vertaalt deze naar functionele kunststukken voor in huis.

“We zijn verheugd om onze showroom te openen in Dubai Design District, een broedplaats voor creativiteit en innovatie,” zei Louis Rogiers. “Muundo’s ontwerpen weerspiegelen de harmonie tussen natuurlijke schoonheid en vakmanschap, en we geloven dat dit goed aansluit bij de verfijnde smaak van de Midden-Oosterse markt.”

foto: Louis Rogiers, Wissam Massoud, Yoke Wagemans, Frederic Ysewijn en Jean-Paul Rogiers