FarmFun

FarmFun wil bedrijven of organisaties fun bieden op de boerderij

KORTRIJK - FarmFun, bekend van zijn unieke teambuilding activiteiten op de boerderij, kondigt de opening aan van zijn negende vestiging. De keuze viel op Zwevegem. In maart gaan de deuren open. FarmFun biedt buitengewoon leuke teambuilding activiteiten voor bedrijven en verenigingen, met als doel waardevolle connecties tussen teamleden te leggen en de teamcommunicatie te versterken. Leentje Lachat en Xavier Renard zullen de vestiging in het zuiden van West-Vlaanderen in goede banen moeten leiden.

 

Het zakelijk duo Lachat-Renard heeft ervaring in het samenbrengen van mensen en hebben hun sporen verdiend in het organiseren van activiteiten, voornamelijk gericht op verenigingen en scholen. Hun focus verschuift nu naar nog meer bedrijfsactiviteiten, en FarmFun past perfect in dat plaatje. “FarmFun heeft een solide reputatie opgebouwd op het gebied van teambuildingactiviteiten, en dat sprak ons aan,” zegt Leentje Lachat. “Met FarmFun kunnen we deel uitmaken van een groter geheel. We vonden het ook heel belangrijk om de kloof tussen de burger en de landbouw te verkleinen,” voegt Xavier toe.

In elke Vlaamse provincie

Het enthousiaste duo staat te popelen om iedereen te verwelkomen op hun FarmFun vestiging en de leukste en meest originele teambuilding activiteiten aan te bieden.

Leentje, Xavier en hun landbouwbedrijf passen perfect in het FarmFun concept,” zegt Patrick Weltjens, medeoprichter van FarmFun. “Ons bedrijf bevindt zich in volle expansie. We hebben momenteel in elke Vlaamse provincie een vestiging, maar het ambitieuze plan is om ook over de landsgrenzen heen FarmFun zaadjes te planten. Afgelopen augustus openden we trouwens onze eerste Nederlandse vestiging in Velp, Noord-Brabant.”