Flanders Flooring Days 22

Flanders Flooring Days verwelkomt 40 nieuwe exposanten

WAREGEM - Voor de derde editie van Flanders Flooring Days (FFD) zijn de verwachtingen hoog gespannen. FFD is een gezamenlijk initiatief van vooral West-Vlaamse  vloerbekledingsbedrijven die de deuren breed opengooien voor hun klanten of prospects wereldwijd. In hartje West-Vlaanderen kunnen ze integraal kennis maken met de aanpak van de organiserende bedrijven maar kunnen de bezoekers ook iets opsteken van de lokale cultuur, met inbegrip van de culinaire geneugten. Het is een goed doordacht concept dat in de eerste twee edities al zijn vruchten afwierp, en dat ook nu zal doen. FFD anno 2024 telt alvast tientallen exposanten meer.    

Wie actief is in de wereld van soft en hard flooring telt de dagen af tot 13 mei 2024. Dan gaat de derde editie van Flanders Flooring Days van start, een initiatief van de bekende West-Vlaamse vloerbekledingsbedrijven, waaronder Unilin (Quick-Step), Beaulieu, Balta, Lano en tutti quanti.

Iedereen die ertoe doet in de vloerindustrie verzamelt in Vlaanderen om zich te laten inspireren en te netwerken in een bourgondische setting. Bezoekers kunnen de showrooms of de fabrieken bezoeken, maar kunnen evengoed terecht in Kortrijk Xpo waar de lokale bedrijven zichzelf voorstellen.

Interessante nieuwkomers

Producenten, groothandels, retailers en voorschrijvers met een passie voor vloeren verzamelen van 13 tot en met 16 mei 2024 tijdens een verrassend en professioneel event. Voor deze derde editie gooit Flanders Flooring Days de deuren ook open voor Europese bedrijven. Producenten van hoogwaardige soft en hard flooring, en afgeleide producten met een hoofdkwartier of productiesite in Europa zijn welkom, luidt de boodschap.

Die open uitnodiging sloeg aan want 40 nieuwe bedrijven hebben zich gemeld. Niewkomers op de beurs zijn onder meer het Kortrijkse Eggger (specialist in houtmeubilair en houtbouw), het Moeskroense Kronospan (vloeren), kunstsofspecialist Abriso Jiffy uit Anzegem en tapijtbedrijf Tapibel uit Pelt.

foto: archief