Nieuws West-Vlaanderen Gella Vandecaveye gooit zich ook op de renovatiemarkt

Gella Vandecaveye gooit zich ook op de renovatiemarkt

Gella Vandecaveye gooit zich ook op de renovatiemarkt

ZWEVEGEM – Gewezen topjudoka Gella Vandecaveye heeft -een gevolg van de corona- het geweer lichtjes van schouder veranderd. Ze was al langer zelfstandig aan de slag als consultant voor events en als PR- en communicatie agente, en dat blijft ze ook. 2020 heeft echter veel doen stil vallen. “Dus had ik nood aan een plan B”, aldus Gella Vandecaveye. En dus breidde ze de statuten van haar vennootschap uit en zo kan ze ook aan de slag als experte voor renovaties en verbouwingen, gestoeld op veel ervaring in eigen huis.

De corona heeft haar aan het denken gezet, zegt ze zelf. Om er aan te toe te voegen: van thuis uit heb ik het West-Vlaamse spreekwoord meegekregen: “Trek uw plan in het leven.” Vermits stil zitten bepaald niet in haar woordenboek staat, dacht Vandecaveye diep na over wat ze bijzonder graag doet. “Ik had net in eigen huis een grote renovatie achter de rug”, vertelt ze, “met bovendien een bijzonder goede ervaring met punctulele stielmannen die voor me werkten. Dat bracht me op een idee en zo kwam ik er achter dat ik dat bijzonder graag deed. Dat maakt de keuze er eenvoudiger op.”

Volgens Gella Vandecaveye, die ooit twee Olympische medailles won, ligt haar nieuwe activiteit in het verlengde van haar vorige. “Het draait in beide gevallen om coördineren en begeleiden”, zegt ze. Bovendien kan ze in haar nieuwe job ook haar creativiteit botvieren. Ook dat zinde haar danig. Voor Vandecaveye was het aanboren van een nieuwe bron van inkomsten een must. Van de verdienste die ze als topsporter bij elkaar fietste, kan ze -anders dan gewezen topvoetballers, zegt ze zelf – helaas niet leven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.