Nieuws West-Vlaanderen Gert De Mangeleer ontdekt na Brugge nu ook Gent

Gert De Mangeleer ontdekt na Brugge nu ook Gent

Gert De Mangeleer ontdekt na Brugge nu ook Gent

GENT – Binnenkort is Gent weer een smakelijk adresje rijker, met dank aan de bekende West-Vlaamse chef Gert De Mangeleer. Hij zal er zijn eerste, vaste vestiging van BABU openen in de buurt van de Vooruit, en is in deze fase op zoek naar personeel om zijn team te versterken.

Gert De Mangeleer en zijn vaste compagnon de route Joachim Boudens, de chefs achter Hertog Jan,  L.E.S.S Eatery* (2014) en luxe brasserie Bar Bulot* (2019), trekken naar Gent met hun laatste nieuwe concept: BABU. De fast casual eettent, die geïnspireerd is op de vele reizen van de chef, veroverde de harten de voorbije vier maanden al in Brugge, maar krijgt vanaf juli een definitieve vestiging in Gent.

Bij BABU kan je terecht voor kwaliteitsvolle bunners: unieke broodjes die de perfecte balans vormen tussen een bun en een hamburgerbroodje. Elke bunner verwijst naar een stad of plaats die Gert inspireerde voor de vulling van het broodje. Brooklyn, Brighton en Beirut stonden reeds op het menu en worden aangevuld met enkele nieuwkomers. In Gent creëert BABU nieuwe werkmogelijkheden voor zij die hun schouders willen zetten onder dit nieuwe succesvolle fast casual concept. Kandidaten kunnen de vacatures raadplegen via ba-bu.be. “We zijn op zoek naar dynamische mensen, gepassioneerd door de hospitality en lekker eten, en met een uitstekend gevoel voor service”, verteld Gert De Mangeleer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.