De Sutter Tom 24

Gewezen profvoetballer Tom De Sutter profileert zich aan de zijde van Marc Coucke als volwaardig ondernemer

ROESELARE - Aanstaande zaterdag 17 februari opent het gloednieuwe trampolinepark van Sportclub Arenal Roeselare langs de Langebrugstraat de deuren. Dat meldt Arenal op zijn website. Het trampolinepark van 1.200 vierkante meter palmt de helft van de tennishal in. “De combinatie van de mogelijkheden op deze site is een erg grote troef”, aldus Tom De Sutter, mede-oprichter van Arenal, dat inmiddels al 10 locaties in ons land heeft.

Ondernemer Marc Coucke en ex-profvoetballer Tom De Sutter breidden de voorbije jaren hun padelbedrijf Arenal fors uit. Inmiddels zijn er al negen locaties in België en twee in Nederland. “Waar mogelijk zoeken we ook naar een geschikte combinatie tussen de padelsport en iets waar kinderen zich volop kunnen uitleven", aldus Tom De Sutter, mede-oprichter van Arenal in Het Nieuwsblad. "Zo zijn er inmiddels al drie trampolineparken: in Grimbergen, Mechelen en Lommel.”

Het bedrijf liet vorig jaar ook haar oog vallen op de tennis-en padelsite langs de Langebrugstraat in Roeselare. “Een mooie plek in het groen in een bruisende stad", aldus nog De Sutter. "Met twee buitenvelden en drie indoorpleinen was er hier al een mooie padelaccommodatie. We zagen onmiddellijk ook mogelijkheden om hier ook een trampolinepark te realiseren."

foto

: Het Nieuwsblad/Mediahuis