Nieuws West-Vlaanderen Hangar K werft een ‘geluksbrenger’ aan

Hangar K werft een ‘geluksbrenger’ aan

Hangar K werft een ‘geluksbrenger’ aan

KORTRIJK – Zorg en aandacht voor de medewerkers is een hoeksteen van een voldragen HR-beleid. Meer dan ooit zelfs. Hangar K heeft het begrepen en heeft nu een ‘geluksbrenger’ voltijds in dienst genomen.     

De keuze viel op Flore Gernay. Sinds begin deze maand is ze de nieuwe community manager bij Hangar K. De opdracht is duidelijk en wel omschreven. “Ik ben het aanspreekpunt om alle ondernemers gelukkig te houden”, aldus Gernay. “Dat kan van alles betekenen. Ook aan de hand van communicatie en events probeer ik een community gevoel naar boven te brengen binnen Hangar K.”

Flore Gernay is 24 jaar oud maar heeft een brede menselijke en sociaal-maatschappelijke ervaring. Spijts haar jonge leeftijd woonde ze al op 10 verschillende plaatsen. En voor de rest houdt ze van zwarte koffie, van honden, van true crime podcasts en documentaires.

Hangar K staat bekend als unieke biotoop waar ondernemerschap in de breedste zin wordt gefaciliteerd via creativiteit en kruisbestuiving tussen jonge beloftevolle bedrijven enerzijds en volwassen evergreens anderzijds.

 

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.