House of Talents Signing

House of Talents versterkt zichzelf in de medische dienstverlening

KORTRIJK - House of Talents, het dienstenbedrijf van CEO Steve Rousseau, is een huis met vele deuren. Het bedrijf probeert in diverse sectoren oplossingen te zoeken voor zogenaamde knelpuntberoepen. Dit is onder meer het geval in de medische sector, denk vooral aan verpleegkunde. Zopas heeft House of Talents zich versterkt in dat deeldomein middels de overname en integratie van Human Supports Medical. Human Supports Medical werd opgericht in 2013 en is gespecialiseerd in gezondheidszorg en klinisch onderzoek. 

House of Talents, de Belgische tak van de internationale HR-groep World of Talents, heeft de HR-zorg specialist Human Supports Medical overgenomen. Een samenwerking die zorgt voor tal van opportuniteiten. House of Talents versterkt zo haar dochterbedrijf Care Talents in de huidige ‘war for nursing talents’ en bereikt zo een grotere aanwezigheid in Wallonië en Brussel.  Voor Human Supports Medical is dit de opportuniteit naar verdere professionalisering en internationalisering.

Betere service

Steve Rousseau, CEO van House of Talents, is trots op deze versterking van de groep. “Success is an attitude”, zegt hij. “Deze overname is een logische stap in onze groei, want het zit in ons DNA om krachten te bundelen. Human Supports Medical staat voor een sterke kwaliteitsgarantie en grote geografische aanwezigheid in Wallonië en Brussel. Dat zorgt voor een versterking van ons aanbod binnen de zorgsector, wat leidt tot nog betere service voor onze klanten. De missie ‘ervaren health en research medewerkers inzetten om de zorgsector te ondersteunen in vast of tijdelijk dienstverband’, komt volledig overeen met wat wij sinds 2009 met Care Talents dagelijks proberen te realiseren.”

Thuis in alle sectoren

World of Talents, met als belangrijkste aandeelhouders de investeringsvennootschap Baltisse (Filip Balcaen) en Steve Rousseau, is een gespecialiseerde en internationale HR-groep met een éénduidige focus op knelpuntberoepen. In België opereert World of Talents onder het merk House of Talents dat 11 verschillende specialiteiten omvat : Care Talents, Engi Talents, Executive Talents, Financial Talents, Food Talents, HR Talents, ICT Talents, Sales Talents, Science Talents, Technical Talents en marktleider in assessments en people management Quintessence.

World of Talents is actief in Nederland met het label The Human Network, dat zich toelegt op gespecialiseerde interim topprofessionals. De World of Talents groep stelt met een jaaromzet van boven de 275 miljoen euro meer dan 3.000 specialisten in verschillende nichemarkten tewerk, en is operationeel in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.