House of Talents 23

House of Talents versterkt zijn Nederlandse vleugel

KORTRIJK - House of Talents, het bedrijf van CEO Steve Rousseau, versterkt zijn Nederlandse activiteiten met de komst van de lokale financiële dienstverlener Pragmatics. Dit gebeurt juridisch gezien via de koepelholding World of Talents, de paraplu waaronder de Belgische en de Nederlandse activiteiten ressorteren. Pragmatics is goed voor 150 medewerkers in Limburg en Noord-Brabant. Volgens Steve Rousseau wordt met deze overname alweer een stap gezet in de ambitie om een Europese HR-dienstverlener te worden voor knelpuntberoepen. 

 

Pragmatics biedt sinds 2010 kwalitatieve dienstverlening in finance & control via hun vestigingen in Eindhoven en Maastricht. Volgens Ralph Vanwersch en Roger Willems, managing partners bij Pragmatics, draagt deze samenwerking ook bij aan de ambitie van Pragmatics om de dienstverlening uit te breiden richting het noorden van Nederland én België. Uit het gezamenlijke perscommuniqué blijkt dat Pragmatics als autonoom opererende organisatie zal verder werken om zo haar sterk merk en  identiteit te blijven behouden.

Moederbedrijf World of Talents – een gespecialiseerde internationale HR-groep in knelpuntberoepen met 2500 medewerkers – nam op 1 oktober 2021 ook al The Human Network over. De beide Nederlandse organisaties (The Human Network en Pragmatics) zullen ook intens samenwerken in de toekomst. Samenwerking moet leiden tot snellere groei, zo luidt de redenering. Zegt CEO van World of Talents Steve Rousseau: “We gaan in onze buy-and-build-strategie enkel voor een 100% DNA-match en kiezen voor bedrijven die een ware versterking zijn. Pragmatics is echt een aanvulling op het aanbod van The Human Network in Nederland en van Financial Talents in België en daarmee ook op onze internationale portefeuille.”