Foto ies

Ignace Coudron (Vanomobil) breidt zijn actieradius uit naar Oost-Vlaanderen

DEERLIJK - Ignace Coudron, eigenaar en CEO van het bekende motorhomebedrijf Vanomobil uit Deerlijk, heeft nog maar eens de rug gerecht. In Oost-Vlaanderen heeft hij de hand gelegd op familiebedrijf en concullega Vervaet. Meteen wordt een nieuwe showroom uit de grond gestampt in Lokeren.

De eigenaars van Vervaet zochten sinds kort naar een overnemer en waren bij Ignace Coudron (Vanomobil, Deerlijk) aan het goede adres. De West-Vlaamse ondernemer toont zich meteen ook ambitieus: in 2024 krijgt Vervaet een gloednieuwe showroom langs de Zelebaan in Lokeren in samenwerking met Vanomobil. Alle werknemers van Vervaet worden ook behouden door de sociale ondernemer die Coudron is. Ook Natacha, de  dochter van de uittredende Stany en Christelle Vervaet, stapt mee in het nieuwe verhaal. "Al jarenlang delen we dezelfde passie, missie en expertise, vanaf nu bundelen we ook onze krachten", aldus Ignace Coudron, daarin bevestigd door Stany Vervaet.

Motorhome- en caravandealer Campingshow Vervaet is een bedrijf met traditie. Al 50 jaar staat het Oost-Vlaame bedrijf uit Lokeren bekend als een gevestigde waarde. Behalve de nieuwe locatie, verandert er voor de klanten van Campingshow Vervaet niets. Het vaste team zal blijven dezelfde topservice leveren. “Klanten hoeven dus helemaal niet ongerust te zijn,” zegt zaakvoerder Stany Vervaet. "Alle motorhomes in bestelling worden geleverd en onze klanten kunnen nog jarenlang op onze service rekenen!”

Zelfde DNA

Dankzij de samenwerking met Ignace Coudron en Veronique Vanhoo, zaakvoerders van Vanomobil, is de toekomst van Campingshow Vervaet verzekerd en kunnen ze de periode tussen het vertrek uit hun huidig pand en de intrek in het nieuwe pand overbruggen.

Beide bedrijven hebben eenzelfde DNA. Net als Campingshow Vervaet, is Vanomobil een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de verkoop en verhuur van campers. Hun medewerkers zorgen dag in dag uit voor het vakantiegeluk van hun klanten. Met de vestiging in Lokeren hopen ze ook hun klanten uit het Waasland beter te kunnen bedienen. “We zijn vereerd te mogen verder bouwen op de stevige fundamenten van Campingshow Vervaet", aldus nog Ignace Coudron. "Met hun 50 jaar ervaring en zeer goeie reputatie in service en onze ondersteuning, zijn we ervan overtuigd dat we veel van elkaar kunnen leren. Samen schrijven we met veel enthousiasme een nieuw hoofdstuk in ons nieuw verhaal."