Penta Reizen

Izegemse reisagentschap Penta Reizen uitgeroepen tot het beste van België

IZEGEM - Voor de tweede maal op rij werd Penta Reizen uit Izegem uitgeroepen tot de numero uno van de sector. Een jaar terug verhuisde reisondernemer Pieter Demuynck met zijn équipe naar een art deco huis aan de rand van Izegem. Penta Reizen is letterlijk van alle markten thuis, en biedt ook de meest uiteenlopende formules aan voor uiteenlopende doelgroepen. 

Penta Reizen overleefde niet alleen de corona, het investeerde ook in moeilijke tijden, en dat met een gewaagde verhuis vanuit het centrum van Izegem naar de rand van de stad, waar intrek werd genomen in een fraai burgerhuis uit de jaren tawintig van vorige eeuw.

Maar de klanten volgden. Meer zelfs: volgens Pieter Demuynck vinden reislustigen meer en meer de weg naar een klassiek reisbureau, omdat ze het zelf uitzoeken en uitstippelen van hun reis moe zijn. De dienstverlening die reisagenten aanbieden, gekoppeld aan hun ervaring, doet de balans weer overhellen.

Penta Reizen ontstond in 1981 en biedt de hele wereld aan. Voor reizen naar de Verengde Staten werd een aparte vennootschap opgericht  (Penta's USA) en dat bleek een voltreffer. Het bedrijf van Pieter Demuynck wist in het verleden al meerdere prestigieuze prijzen te winnen en is dus bepaald geen eendagsvlieg.