JCI 21 gunther-ghysels-2

JCI maakt vier finalisten bekend voor de Jonge West-Vlaamse Ondernemer van het Jaar

KORTRIJK - JCI heeft zijn vier kandidaten bekend gemaakt voor de trofee 'Jonge West-Vlaamse Ondernemer van het Jaar'. De prestigieuze prijs wordt uitgereikt op 31 maart eerstkomend. In 2021 kroonde Nicolas Moerman (HR-bureau Nestor) zich tot numero uno. In 2020 ging het event niet door en in 2019 stond Gunther Ghysels (Get Driven) op het hoogste schavotje. 

 

De vier kandidaten zijn Steven Callens (Sunday), Jean-Paul Godfroy (BNB Support), Inge Lataire (Lataire Dier en Tuin) en Nicolas Buysschaert (Digital KIXX). Om in aanmerking te komen moeten de laureaten hun eigen bedrijf leiden. Opvallende vaststelling: drie van de vier kandidaten zijn afkomstig uit de regio Brugge (Sunday heeft zijn standplaats in Roeselare) en er is slechts één vrouw bij.

Sunday, het vroegere Merchandise Essentials, legt zich toe op kwalitatieve kledij voor bedrijven en is internationaal al erg actief. BNB Support doet aan vastgoedbeheer, meer bepaald voor vakantieverblijven of voor verhuur van huizen. Het familiebedrijf Lataire focust op advies en producten die betrekking hebben op dieren, op tuinen en op bakken. Digital KIXX tot slot is een all round marketingbureau die bedrijven begeleidt in hun verzuchtingen rond branding, communicatie en strategie.

De Vlaamse Jonge Ondernemer is een jaarlijks terugkerend event. Hierbij wil JCI de ondernemingszin van jonge ondernemers extra onder de aandacht brengen. De voorrondes worden georganiseerd op provinciaal niveau. De winnaar van de West-Vlaamse award stoot door naar de finale van de Vlaamse award.

foto: Gunther Ghysels (r), laureaat in 2019