JCI 23

JCI West-Vlaanderen zoekt de opvolger voor Steven Callens (Sunday)

KORTRIJK - Nog even aftellen en we weten wie de opvolger is van Steven Callens (Sunday) die vorig jaar de eretitel van 'Jonge West-Vlaamse ondernemer' mocht in ontvangst nemen. De award wordt op 30 maart uitgereikt in Kortrijk Xpo op een avond die een mooie combinatie van netwerking, show en plezier belooft te worden. Het is de enigste award waar de ondernemer volledig centraal staat. De jury, onder leiding van Dominique Valcke (CEO van Stadsbader), drijft op bijzonder hoog niveau.

JCI wil met dit concours het jonge ondernemerschap zoveel mogelijk stimuleren aan de hand van inspirerende voorbeelden. JCI West-Vlaanderen heeft 350 leden verspreid over 14 afdelingen.

 De vier geselecteerden voor de editie 2023 zijn Tineke Serru (Extrapower, Brugge), Caroline Vercauteren (Bonmush, Ieper), Jonathan Goderis (Keypoint, Oostende) en Maxim Lambert (Petit Baron, Nieuwpoort). Twee jonge dames en twee jonge heren dus, elk met hun verdiensten als 'Jonge Turken'. Extrapower is een energiebedrijf gespecialiseerd in de engineering en de bouw van op maat gemaakte fotovoltaïsche systemen. Bonmush brengt veggie producten op de markt op basis van oesterzwam. Keypoint heeft een concept ontwikkeld dat het leven van syndici en vaklui uit de bouw beduidend gemakkelijker maakt. Petit Baron tot slot brengt wafels en pannenkoeken tot bij de grootwarenhuizen.

Professionele jury

De professionele jury wordt dit jaar voorgezeten door Dominique Valcke. Verder hebben volgende juryleden zich gemeld:

  • Pol Deturck (CEO Beaulieu International Group)
  • Charlotte Depoortere (Titeca)
  • Bénédicte Soenen (Soenen Golfkarton)
  • Steven Callens (Sunday)
  • Joseph J. Le Bon (Allia)
  • Katrien Van Eeckhoutte (Concertgebouw Brugge)
  • Karel Cambien (Made in W-VL)
  • Tim Vannieuwenhuyse (WAAK)

Alle kandidaten worden op hun mérites beoordeeld. Vier criteria zullen daarbij doorslaggevend zijn: individu, gemeenschap, internationalisme en business. Vier parameters die JCI hoog in het vaandel draagt. De gala avond (30 maart, Kortrijk Xpo) is er eentje om niet te missen. De laatste kaarten kunnen nu nog besteld worden.

info:

De link naar ticketverkoop: https://www.wvljo.be/tickets

Website: https://www.wvljo.be/